1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Müge Anlı'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Müge Anlı'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müge Anlı'da

atv'de Müge Anlı'nın uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü 'Okuma yazma bilmeyen kalmasın' seferberliğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında başlattı.

A+A-

Birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Müge Anlı ve ekibi okuma yazmabilmenin önemine vurgu yapmaya devam ediyor. Müge Anlı bu defa da canlı yayında okuma yazma seferberliği başlatmıştı.

Müge Anlı'nın başlattığı projenin son adımını Cumhurbaşkanı Erdoğan, atv canlı yayınında attı. Müge Anlı'nın programına telekonferanla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, başlatılan projenin önemine vurgu yaparak, tarihi seferberliği başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, okuma yazma seferbeliğiyle ilgili gerekli talimatların verildiğini duyurdu.

TOPLUMUN YARASI…

Yaptığı hemen hemen her programda okuma yazma bilmenin önemine vurgu yapan Müge Anlı 4 Ocak tarihinde yayınlanan programında okuma yazma seferliğini başlatmıştı. Her sabah yaptığı programlarda birçok hassas konuyu gündeme getirip çözüme kavuşmasına büyük katkıda bulunan Müge Anlı ülkenin yarası olan bir konuyu daha çözüme kavuşturmak için elini taşın altına koydu.

0x0-cumhurbaskani-erdogan-muge-anlida-okuma-yazma-seferberligi-baslatti-1517473203547

CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRI

Müge Anlı programında Cumhurbaşkanımıza projeyi sunacağını dile getirmişti. Müge Anlı programında şunları söylemişti: Cumhurbaşkanımızın bu konuya verdiği önemi biliyorum. Benim amacım sizin bütün fikirlerinizi bir proje haline getirip Sayın Cumhurbaşkanımıza bu projeyi sunmak.'

0x0-cumhurbaskani-erdogan-muge-anlida-okuma-yazma-seferberligi-baslatti-1517473210576

ERDOĞAN CANLI YAYINA KATILDI

Projede son çalışmaların tamamlanmasının ardından atv'de Müge Anlı'nın programına konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, okuma yazma seferberliğini başlattı. Eşi Emnine Erdoğan ile birlikte atv canlı yayınına telekonferans ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, okuma yazma bilmenin önemine vurgu yaparak, bu konuda gerekli bütün talimatların verildiğini belirtti..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.