1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Çürük denen New City konutlarında, İş makineleri cirit atıyor...
Çürük denen New City konutlarında,  İş makineleri cirit atıyor...

Çürük denen New City konutlarında, İş makineleri cirit atıyor...

New City konutlarının yıkımını gerçekleştiren firmanın ileri sürdüğü çürük iddiası havada kaldı. Onlarca ton ağırlığındaki iş makineleri binaların üzerinde çirit atarken, binaları bir türlü yıkamıyorlar.

A+A-

Erzurum Güncel- Doğu’nun En büyük Kentsel Dönüşüm Projesi diye takdim edilen New City konutlarının yıkımını gerçekleştiren firma yetkililerinin açıklamaları herkesi şok etti. Firma yetkilisinin çürük iftirası havada kalırken, onlarca ton ağırlığındaki işmakinelerinin 50 gündür sürdürdüğü yoğun çabalara rağmen, perde betonla yapılan binaları bir türlü yakamıyorlar. 

 


Yıkım işini üstlenen yüklenici firmanın yetkilisi Hüseyin Çatlıoğlu, inşaatta 12-14’lük demirler kullanılması gerekirken, neredeyse tamamında 8’lik demir kullanıldığını ileri sürmüştü. Ahmet Metin Karadayı'nın yaptığı ve yaklaşık on bin kişinin ev aldığı ve 100 bine yakın kişinin yaşadığı konut sahipleri tarafından inandırıcı bulunmadı.Kadadayı'nın yapıtığı evlerde oturanlar, "adamı hapse attırdılar yetmedi. Şimdi de iftira atıyorlar"diyerek tepki göstermeye devam ediyorlar. 

Yıkım işini üstlenen yüklenici firmanın yetkilisi Hüseyin Çatlıoğlu'na bu açıklamanın kimler tarafından yaptırıldığı ise merak konusu oldu. 

Öte yanden Çürük denilerek, komuoyunu yanıtmaya çalışanların  binalarin üzerinde üç ağır iş makinesiyle çalışmaları ise 50 gündür tüm hızıyla sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum