1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş ezdi geçti: 3-2
Dadaş ezdi geçti: 3-2

Dadaş ezdi geçti: 3-2

BB Erzurumspor Beşiktaş maçı ile Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele devam etti. Heyecan dolu maçta kazanan 3-2'lik skorla ev sahibi Dadaşlar oldu. 22 Ocak'taki maç öncesinde ev sahibi avantajlı bir skor elde etti.

A+A-

BB Erzurumspor Beşiktaş canlı! BB Erzurumspor Beşiktaş maçı ile Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan devam etti. Çeyrek finale adını yazdırmak isteyen iki ekip Erzurum’da kozlarını paylaşırken avantajı elde eden ev sahibi oldu. Nefes kesen maçı 3-2’lik skorla Büyükşehir Belediye Erzurumspor kazandı.

Eksikleri ile dikkat çeken Beşiktaş, eksiklere rağmen as kadrosuna oldukça yakın bir kadroyla sahaya çıkarken soğuk hava ve kötü zemin nedeniyle siyah-beyazlılar etkili olamadı. Seyircisinin de desteği ile ev sahibi sahadan galip ayrılmayı başardı. Eşleşmede rövanş 22 Ocak’ta Vodafone Park’ta oynananacak.

Dk. 90+1: GOL! Erzurumspor 90+1’de İbrahim Akdağ’ın penaltı golüyle skoru 3-2’ye getirdi. 90’da golden sonra yaşanan atakta Victor Ruiz’in koluna çarpan topta penaltı kararı çıkmıştı.

Dk. 88: GOL! Caner Erkin’in muhteşem frikik golüyle skor 2-2’ye geldi.

Dk. 78: Beraberliği arayan Beşiktaş’ta Nkoudou, soldan çalımı atıp içeri çevirdi Güven’in vuruşu yandan dışarı gitti.

Dk. 66: GOL! Oltan Karakullukçu’nun golüyle ev sahibi Erzurumspor bir kez daha öne geçmeyi başardı!

Dk. 62: Umut Nayir ile Beşiktaş gol fırsatından yararlanamadı. Hızlı hücumun devamında Diaby’nin şutu kaleciden döndü, Umut tamamlamaya çalıştı ancak top dışarı gitti.

Dk. 46: İkinci yarı oynanıyor.

Dk. 45: Maçta ilk yarı sona erdi!

Dk. 39: Erzurumspor, Hamroun ile net bir fırsattan yararlanamadı.

Dk. 35: GOL! Beşiktaş’ta topun başına geçen Nkoudou topu ağlara gönderdi!

Dk. 32: Diaby yerde kaldı ve penaltı kararı çıktı.

Dk. 12: GOL! Erzurumspor’da Hasan Ayaroğlu’nun çok şık golüyle skor 1-0 oldu!

Dk. 1: Maç başladı!

BB ERZURUMSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11’LER

STAT: Kazım Karabekir

SAAT: 18.30

HAKEM: Koray Gençerler

YAYIN: A Spor

BB ERZURUMSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE BAĞLANTISI

BB ERZURUMSPOR: Kayacan, Osman, Merthan, Hasan, Ba, Batuhan, Yusuf Emre, İbrahim, Hamroun, Rashad, Oltan

TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Sözeri

BEŞİKTAŞ: Karius, Necip, Vida, Ruiz, Rebocho, Elneny, Oğuzhan, Nkoudou, Diaby, Caner, Umut

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Beşiktaş’ta Adem Ljajic, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson ve Jeremain Lens maç kafilesinde yer almadı.

Erkan Sözeri: Maçta iyi işler yapıp iyi futbol oynadık

Erkan Sözeri: Maçta iyi işler yapıp iyi futbol oynadık

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu maçın telafisinin olduğunu belirterek “Erzurum’da eksi 10’da futbol oynamanın futbolcu sağlığı için iyi olmadığını söylemek istiyorum. Sporcu sağlığı her şeyden önemlidir. Oyun ilk yarıda dengeliydi. Bizim biraz daha pozisyona girdiğimiz bir ilk yarı oynandı. İkinci yarı Erzurumspor bizden daha fazla istekliydi. 6-7 kenar ortasına bizim gibi bir takım izin vermemeliydi. 90’da gol atıp daha sonradan penaltıdan gol yememek lazım. Maçın telafisi var mı? Var” dedi.

 

 

BB Erzurumspor cephesi

 

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise maçın genelinde iyi olan tarafın kendileri olduğunu ifade ederek, “Güzel bir futbol şöleni vardı bugün. Amacımız gideceğimiz yere kadar gitmek. Bugün takımımız bunların hepsini gösterdi. Oynadığımı futbol zaman zaman güzel oyun ve mücadele oldu. Taraftarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Bu soğukta buraya gelmek kolay iş değil. Maçta iyi işler yapıp, iyi futbol oynadık. Güzel goller attık ama yediğimiz goller biraz basitti. Oyunun tamamına bakınca dahi iyi olan taraf bizdik. Oyuncularım bugün gösterdi ki, süre almasalar da bugün çıkan takımı ligde koysan yine Süper Lig’e çıkar. İlk 11 seçerken zorluk çekiyorum. Süreyi az alan futbolcularım bugün kendilerini kanıtladılar. Beşiktaş takımı oyunu hiç çirkinleştirmeden centilmence oynadılar. Kupa iki ayaklı tabi ilk ayağında az da olsa bir avantaj sağladık. Eğer bu turu geçersek farklı hedefler koyarız. Ama asıl hedefimizi Süper Lig’e çıkmak. Beşiktaş’a karşı aldığımız galibiyet bizi rehavete sokmaması lazım” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.