1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş Harıl Harıl
Dadaş Harıl Harıl

Dadaş Harıl Harıl

Milli arada Altınordu maçına bilenen BB Erzurumspor’da hazırlıklar yoğun tempoda geçiyor.

A+A-

Erzurum Güncel- TFF 1. Ligin zirve adaylarından BB Erzurumspor, milli arada aralıksız bir şekilde Altınordu maçına bileniyor.

MKE Ankaragücü’ne hakem hataları sonucu mağlup olan Dadaşlar, yeni bir kayıp yaşamamak ve zirve yarışında yara almamak için kendi tesislerinde Altınordu mesaisine yoğun tempoda devam ediyor.

Erkan Hoca nefes aldırmıyor

7 Ekim Perşembe gününden beri kendi tesislerinde Altınordu FK maçına hazırlanan Dadaş’ta Teknik Direktör Erkan Sözeri, talebelerine nefes aldırmıyor.

Arvydas Novikovas ve Estrela ile Batuhan Artarslan dışında tüm oyuncuların yer aldığı taktik idmanlarında futbolcuların pestilini çıkarak tecrübeli teknik adam, tedbiri bir an olsun ellerinden bırakmamaları gerektiği konusunda da oyunculara sıkı tembihte bulunuyor.

Stoperler dönüyor

Erzurumspor’da özellik en kuvvetli bölge olarak gösterilen defans hattında üç önemli stoper haftalardır takımdan uzaktı. Mustafa Akbaş ve Aykut Demir sakatlıkları, Mustafa Yumlu ise kırmızı kart cezası nedeniyle takımdan uzaktı. Üç stoperin de Altınordu FK maçına yetişecek olması Teknik Patron Erkan Sözeri’yi sevindirirken, tatlı bir telaşın içine sürükledi. Deneyimli hoca, 17 Ekim’deki maçta en hazır gördüğü isimleri ilk onbirde oynatmayı planlıyor.Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.