1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş'ın 8 haftalık karnesi
Dadaş'ın 8 haftalık karnesi

Dadaş'ın 8 haftalık karnesi

TFF 1. Ligde 8 haftayı geride bırakan BB Erzurumspor topladığı 15 puanla zirve yarışının içinde yer aldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Mavi-beyazlılar ilk sıralardaki takımlar arasında en az gol atan ekip oldu. Dadaşların gol yükünü defans ve orta saha oyuncuları sırtladı.

 

TFF 1. Ligde ilk iki içinde yer alarak direk Süper Lige çıkmak için mücadele eden Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetimindeki BB Erzurumspor, ilk 8 haftada gol yollarında büyük sıkıntı çekti.

 

Dadaşlar, 8 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü. Mavi-beyazlı ekip, şu an zirvede yer alan takımların arasında en az gol atan ekip oldu.

 

En golcü  Ümraniye ve Ankaragücü

 

20 puanla TFF 1. Liginde lider konumumda bulunan Bereket Sigorta Ümraniyespor, 8 haftada rakip filelere 15 gol bırakırken, kalesinde sadece 1 gol gördü.

 

Son olarak Erzurumspor’u 2-1’le geçen ikinci sıradaki MKE Ankaragücü de 15 gol atan ikinci takım olma başarısı gösterdi. Eyüpspor ile Bandırmaspor’da 14’er golle Ümraniye ve Ankaragücü’nü izliyor. Erzurumspor ise ilk beş takım içinde en az gol atan ekip oldu. Mavi-beyazlılar rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü.

 

Goller defans ve orta sahadan geldi

 

BB Erzurumspor’da forvet oyuncuları henüz gol sevinci yaşayamadı. Samuel Olanare 1 golün asistini yaparken, Eren Tozlu ve Oltan Karakullukçu’dan gol ya da asist katkısı gelmedi.

 

Dadaşların kazandığı 9 golün 4’ünü Arvydas Novikovas attı. Litvanyalı golcünün attığı 4 gol arasında 1’de penaltı golü bulunuyor. Mavi-beyazlıların diğer gollerini Mustafa Akbaş (1), Mustafa Yumlu (1), Gökhan Alsan (1),  Aykut Akgün Bursaspor (kendi kalesine), Roche Adanaspor (kendi kalesine) kaydetti.

 

Erzurumspor’un 8 maçlık performansı:

 

Oynadığı maç 8, galibiyet 5, beraberlik 0, Mağlubiyet 3, attığı gol 9, yediği gol 8, puanı 15, averaj +1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.