1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Deligöz; "Erzurum'u Tarım ve Hayvancılık Başkenti Yapacağız"
Deligöz; "Erzurum'u Tarım ve Hayvancılık Başkenti Yapacağız"

Deligöz; "Erzurum'u Tarım ve Hayvancılık Başkenti Yapacağız"

AK Parti Erzurum Milletvekili, Tarım ve Hayvancılık Komisyon üyeliğine seçilen Orhan Deligöz, seçim bölgesi Erzurum’da tarım ve hayvancılık üzerine atılım yaparak, Erzurum’u eski dönemlerde olduğu gibi Tarım ve Hayvancılık başkenti yapacaklarını söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- AK Parti Erzurum Milletvekili, KİT Komisyon üyesi olan ve son olarak Tarım ve Hayvancılık Komisyon üyeliğine seçilen Orhan Deligöz, seçim bölgesi Erzurum'da tarım ve hayvancılık üzerine atılım yaparak, Erzurum'u eski dönemlerde olduğu gibi Tarım ve Hayvancılık başkenti yapacaklarını söyledi.

Bir çok Ziraat Odası Başkanı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileriyle görüşen Deligöz, 'Amacımız şehrimizde ve bölgemizde tarım ve hayvancılığı geliştirmek. Tarım alanında ilimizde şartlar uygun olmasına rağmen ekilmeyen ürünler, değerlendirilemeyen topraklar var. İl ve ilçe müdürlerimiz ile birebir görüşerek bu alanları en güzel şekilde değerlendireceğiz. Bu gelişmeler ile birlikte ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmışlık seviyesi artacaktır. Hayvancılık alanında ise bölgemizin şartlarına uygun teşvik ve desteklerle bölgeyi en üst seviyelere çıkaracağız. Kısa zamanda yapılacak çalışmalar ile Erzurum yeniden tarım ve hayvancılıkla anılmaya başlayacaktır. İl ve İlçe Müdürlükleri her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya, onlarla istişare içerisinde çalışmaya, onları tarımsal ve Hayvancılık açısından yeniliklerle buluşturmaya özen gösteriyor, yönlendirici eğitimler düzenliyor. Bu çalışmaların karşılığını yakın zamanda alacağız. Medeniyetlere hizmet etmiş ve tarım alanlarında verimli toprakları üzerinde kurulan Erzurum'u bu şekilde hak edilen noktaya çıkaracağız' diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum