1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek paylaşımı
Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek paylaşımı

Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek paylaşımı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, sevgilisi Ozan Güven'den şiddet gördüğünü açıklayan Deniz Bulutsuz'a sosyal medya hesabından destek verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Demet Özdemir, Deniz Bulutsuz için yaptığı paylaşımda, "Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır" yazdı.

Oyuncu Demet Özdemir, yakın dostu sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiği iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Güven tarafından bir saatten fazla süren şiddete maruz kaldığını açıklamış ve hukuki yollara başvurduğunu duyurmuştu.

Ozan Güven'in darp ettiği sevgilisi Deniz Bulutsuz'dan ilk açıklama! 'Ağır fiziksel şiddete maruz kaldım'Ozan Güven'in darp ettiği sevgilisi Deniz Bulutsuz'dan ilk açıklama! 'Ağır fiziksel şiddete maruz kaldım'

Instagram'dan bir açıklama paylaşan Demet Özdemir, şunları yazdı:

"Can dostumuz Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven tarafından canına kasteden düzeyde gördüğü bu şiddet için ne söylemek nasıl konuşmak gerekir inanın bilmiyoruz. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır. Bizler bu kötü günleri elimizden geldiği her an Deniz ve ailesinin yanında, ona destek olarak geçirmeye çalışıyoruz. Fakat o gece yaşadıklarını, gördüklerini onun aklından çıkarmanın, anne ve babasının gözlerinde gördüğümüz üzüntü ve korkuyu yok etmenin hiçbir yolu yok. Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez"

demetic1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.