1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Devlet Bahçeli'den 24 Haziran seçimi açıklaması
Devlet Bahçeli'den 24 Haziran seçimi açıklaması

Devlet Bahçeli'den 24 Haziran seçimi açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Son dakika habere göre, Bahçeli açıklamasında, "Sağlıklı bir seçim yapılabilmesi için 60 gün yeterli bir zamandır. Ve Allah'ın izniyle 24 Haziran 2018'deki seçim, MHP'yi daha güçlü daha etkin, tecrübeli bir yapıyla TBMM'de hep beraber göreceğiz. Seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde gerçekleştireceklerine inanıyorum" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran'da yapılacak olan erken seçim için Cumhurabaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için çalışacaklarını söyledi ve "Cumhur ittifakı içinde kendi siyasi kimliğimizi koruyacağız" dedi. Bahçeli, İYİ Parti'nin seçime girmesini engellemeye yönelik iddialar olduğunun sorulması üzerine "Basın bir gün de doğru yazsın" dedi ve asıl soruyu cevaplamadı. Bahçeli, 24 Haziran 2018'de yapılacak olan seçim için AK Parti ile ortak miting yapılmayacağını da kaydetti.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

Seçim stratejimiz, iki esasa dayanmaktadır; bir tanesi güçlü ve dengeli bir Meclisin oluşması. İkincisi, cumhurbaşkanı seçiminin eş zamanlı olarak gerçekleşmesidir.

soru

"ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi partisi mensuplarından hiçbir tanesi aday olarak çıkmamıştır. Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bir yandan cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için gayret göstereceğiz öte yandan cumhur ittifakı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyasi kimliğini koruyan, onu temsil eden bir kadroyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Allah'ın izniyle yer almaya gayret göstereceğiz.

BEŞİKTAŞ-FENERABAHÇE DERBİSİ

Maçı takip edemedim ancak Beşiktaş'ın hocası, Türkiye'nin hocasıdır. Türkiye'yi dünya üçüncülüğüne taşımış bir değerdir. Kendisine yapılmış olan bu saldırıyı şiddetle kınadım. Hocamı da aramak suretiyle geçmiş olsun dileklerimi bildirdim. Beşiktaş sahadan kaçmaz, bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum.

Ayrıntılar geliyor...

Devlet Bahçeli'den Meral Akşener yorumu!Devlet Bahçeli'den Meral Akşener yorumu!

Muhalefet kısa sürede uzlaşıp ittifak kuramaz! Muhalefet kısa sürede uzlaşıp ittifak kuramaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalarCumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.