1. HABERLER

  2. EGE

  3. Doğu'da kar çilesi, Bodrum'da deniz keyfi
Doğu'da kar çilesi, Bodrum'da deniz keyfi

Doğu'da kar çilesi, Bodrum'da deniz keyfi

Türkiye'nin doğusunda kar yağışı etkili olurken, Ege kıyılarında ise hava sıcaklığı 25 dereceye kadar ulaştı. Bodrum'da güneşli havayı gören vatandaşlar sahil kenarlarına giderek denize girdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye'nin Doğusunda kar yağışı etkili olurken Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazdan kalma günler yaşanıyor. Bodrum'da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte sahil kenarlarına akın etti. Kafeteryaları dolduran az sayıda turist ve Bodrumlular güneşin tadını doyasıya çıkardı. Kars ve Erzurum'da kar yağışının etkili olduğu, Ardahan'a ise Sibirya soğuklarının geldiği öğrenildi. Ardahan'da hava sıcaklığı eksi 12 dereceye kadar düşerken Ege kıyılarında ise hava sıcaklığı güneşin altında 25 dereceye kadar ulaştı.

Doğu'da kış, bodrum'da yaz ile ilgili görsel sonucu

Bodrum'da yazdan kalma bir gün yaşandığını belirten vatandaşlar, "Sıcak havayı fırsat bilip sahil kenarına geldik. Hava çok güzel, biz de tadını çıkarıyoruz. Yaz sıcağı var, sahil de sesiz, turist yok güzel havanın tadını çıkarıyoruz. Denize girerek serinliyoruz" dedi.

Doğu'da kış, bodrum'da yaz ile ilgili görsel sonucu

Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, Bodrum'da hava sıcaklığının hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üstünde olacağı öğrenildi.

Doğu'da kış, bodrum'da yaz ile ilgili görsel sonucu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.