1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 'Doğu'ştan zengin.
'Doğu'ştan zengin.

'Doğu'ştan zengin.

Sosyal medya, şimdi de doğulu zengin çocuklarının skandal pozları olay yarattı. Kimi yılanla, kimi silahla, kimi de milyonluk banknotla havasını atmaya başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Hayat, herkese adil olmuyor. Kimi zengin, kimi fakir doğuyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de varlık içinde dünyaya gelenler, gününü gün ediyor. Ama bu zengin hayat, sosyal medya sayesinde son yıllarda sıklıkla gözler önüne seriliyor...Zenginlikle ilgili Instagram'da her gün sayısız kare paylaşılıyor. Bunların içinde mega zengin ailelerin çocuklarının hayatı, herkesin ilgilisin çekiyor. Dünyada hızlıca yayılan 'Richkidsof...' hesapları, Türkiye'de de geçtiğimiz yıllarda abartılı fotoğraflarla olay yaratmıştı. Şimdi ise Instagram'da Doğu'lu zengin çocukların silah, para, arabalarla süslü lüks yaşamlarını sergilediği kareler, dikkat çekiyor. 'Luxlifedogu' adlı Instagram hesabı şimdiden fenomen olacağa benziyor. 'Lüx Life Doğu' adlı hesapta, kimisi Kars'lı, kimisi Diyarbakır'lı, kimisi Van'lı, Bitlis'li, Bingöl'lü zengin iş adamları ve aşiret çocuklarının günlük yaşamlarından özel karelere yer veriliyor.


CESUR YAŞA ESİR ÖLME
Celali Aşireti'nin varisi Ağrılı Onur Sar, "Cesur yaşamayan esir ölür" diyor.


KOBRA HAREKATI

Ağrılı genç iş adamı Kerim Büyük, elinden silahı düşürmüyor. Yanında koruma olarak kobra gezdiriyor...


Ağrı Doğubeyazıt doğumlu Hakan Aslan, gangster olarak tanınıyor. Parayı çok seviyor.


DALGALARI 
SEVECEKSİN
Serwan Savsin, "Denizi seviyorsan dalgaları da seveceksin. Korkarak yaşarsan, yalnızca hayatı seyredersin" diyerek hayata sarılıyor..Takvim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum