1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Efsane Kayak Kulübü çocuklar için seferber
Efsane Kayak Kulübü çocuklar için seferber

Efsane Kayak Kulübü çocuklar için seferber

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, kurmayları ve antrenörler pandemi kurallarına uygun olarak zirve yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, kurmayları ve antrenörler pandemi kurallarına uygun olarak zirve yaptı. Kulüp binasında yapılan toplantıda çocukların hafta içi esnek saatlerine uygun olarak antrenman programı uygulanacak.

 

Türkiye’nin kayaktaki bir numaralı ismi olan ve kayakla özdeşleşen Erzurum Kayak Kulübü, Başkan Atakan Alaftargil yönetiminde antrenörlerle zirve yaptı.

 

Tüm dünyada etkili olan Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarını riayet edilerek gerçekleşen toplantıda, yaklaşan kayak sezonu ve kulübün antrenman planlamaları masaya yatırıldı.

 

Kulüp Başkan Yardımcıları ve antrenörlerin katılımı ile Başkan Atakan Alaftargil yönetiminde gerçekleştirilen zirveden, çocukların hafta içi esnek saatlerine uygun olarak antrenman planlamışının yapılması kararlaştırıldı.

 

 

Öncelik insan sağlığı

 

Göreve geldiği günden beri Erzurum Kayak Kulübü için seferber olan ve efsane kulüpte çıtayı daha da yükselten Atakan Alaftargil, Kovid-19 nedeniyle kendileri için insan sağlığının ön planda geldiğine işaret etti. Aynı zamanda başarılı bir akademisyen olan eski olimpiyat kayakçısı Alaftargil, “Bizim için öncelik insan sağlığı. İnşallah bu Kovid-19 illeti en kısa sürede yer yüzünü terk eder bizlerde tam randımanlı olarak Türk kayağına hizmet vermeye devam ederiz” dedi.

 

 

Antrenmanlar esnek saatlere kaydırılacak

 

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, Antrenörlerden Kodivd-19 pandemisi karşısında çok dikkatli olmalarını isterken, antrenmanların hafta içi öğrencilerin ders saatlerinin dışındaki saatlere göre ayarlanmasını istedi.

 

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacağından antrenman programlarını tamamen hafta içine çeken Antrenörler, her fırsatı çok iyi değerlendireceklerine dair başkan Alaftargil’e söz verdi.

 

Antrenörler, öğrencilerin okul saatlerinden arta kalan ve yasaktan muaf oldukları saatlerde antrenmanlara hız kesmeden devam edilmesini kararlaştırdı.

 

 

Pistleri test ettiler

 

Bu arada Erzurum Kayak Kulübü Antrenörleri dün Palandöken Kayak Merkezi’nin pistlerinde incelemelerde bulundu. Pistlerde kayan antrenörler, sporculardan önce kendileri pistlerin kar kalitesini kontrol etti.

 

 

Emrah AKÇAY/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.