1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eğitim Gücü spordan büyük başarı
Eğitim Gücü spordan büyük başarı

Eğitim Gücü spordan büyük başarı

Erzurum eğitim gücü futbol takımı U-13 yaş grubu futbol şampiyonasında ilk dörde girdi. Beşiktaş, Galatasaray, Kayserispor’la birlikte ilk dörde giren Erzurum Eğitim Gücü Spor futbol takımı büyük sevinç uyandırdı.

A+A-

Erzurum Güncel-

Futbolun her geçen gün kan kaybettiği Erzurum’da Eğitimgücü Spor Kulübü futbol takımı umut veriyor. Bir çok dev takımın yer aldığı U-13 Yaş grubu Türkiye futbol Şampiyonası'nda ilk dörde girmeyi başaran Eğitimgücü, yarı finalde dev kulüplerle mücadele edecek. Kastamonuspor'u 4-0, Samsunspor'u 3-2 yenen ve Trabzon İdman Ocağı ile 1-1 berabere kalan Erzurum Eğitimgücü'nünyıldızları isimlerini averajla finallere yazdırmayı başardı.

FİNALDE DEVLERLE KARŞILAŞACAKLAR

Milli Eğitime Bağlı Beden Eğitimi öğretmenleri Levent çakmur, Alparslan Topçu, Erkan Göğtaş, Fatih Kula ve Kayhan Yaşar tarafından çalıştırılan genç futbol takımı önümüzdeki yıl deplasmanlı gençler ligine katılmayı hedefliyor.

Erzurum Eğitimgücü Spor Kulübü Başkanı Zeki Arıcıoğlu, “Gençlerimizin aldığı bu başarı hepimizi çok mutlu etti. çocuklarımız Erzurum’da futbolun geleceği adına bizlere umut verdi. Beşiktaş, Galatasaray, Kayserispor gibi dev kulüplerle final oynamayı başardılar hepsini kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Erzurum’da futbolun gelişebilmesi adına alt yapıyı çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Türkiye futbol federasyonu da bu sistemi uygulamaya çalışıyor. Gençlerimiz de destek olunması halinde başarılı olacaklarını gösterdiler.”dedi.

TEK HEDEF TüRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Erzurum Eğitim Gücü Spor Futbol takımının yarı finalde kiminle eşleşeceği bu hafta yapılacak olan kura çekimi ile belierlenecek. Kulüp Başkanı Zeki Arıcıoğlu, “Eğitimgücüspor Kulübü olarak taşıma suyla değirmenin dönmeyeceği gerçeğinden hareket edip suyun kaynağına inerek, çözüm bulma hedefi ile bir yapılaşmaya gittik. Bu uzun soluklu bir yarış. Zaman ve emek istiyor. Biz de her türlü fedekarlığı göze aldık. Şimdi de yavaş yavaş bu emeğin meyvelerini topluyoruz. çok yetenekli sporcularımız var. Erzurum'dan bir amatörkulüp olarak Türkiye'nin dev bütçeli profesyönel kulüplerinin altyapı takımları arasından sıyrılarak finallere gelmek büyük başarı. Şimdi tek hedefimiz bu organizasyondan Erzururm'a şampiyonluk kazandırmak. Bu anlamda da sporcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz” diye konuştu.

Eğitim Gücü spordan büyük başarı

Eğitim Gücü spordan büyük başarı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.