1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Elazığ'da zehir zemberek konuştu
Elazığ'da zehir zemberek konuştu

Elazığ'da zehir zemberek konuştu

MHP lideri Devlet Bahçeli, Elazığ'da halka seslendi. Bahçeli'nin hedefinde hükümetin asgari ücret hakkındaki açıklamaları vardı.

A+A-

Erzurum- ELAZIĞ 'da 7 Haziran 2015 seçimleri içinmiting yapan MHP lideri Devlet Bahçeli zehir zemberek konuştu. Devlet Bahçeli "Aklıyla arasını açmış klinik vaka haline gelmiş' diyerek Erdoğan'a çattı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Elazığ İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitinge katıldı. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı mitingde, tekbir getirilirek, 'Vur de vuralım, öl de ölelim', 'Elazığ Ovası Bozkurtların yuvası', ' Alparslan Türkeş'in askerleriyiz', 'Ne mutul Türk'üm diyene', 'Devletin başına Devlet' gelecek sloganları atılıp, Alparslan Türkeş ile Devlet Bahçesi'nin posterleri asıldı. Yaklaşık 15 bin kişiye seslenen Bahçeli, 48'inci açık hava toplantısını Elazığ'da yaptıklarını belirterek, Elazığlıları, "Aziz Gakkoşlar' diye selamladı. 

AKLIYLA ARASINI AçMIŞdevlet-bahçeli-mhp-elaziğ-miting.jpg
Bahçeli, "Erdoğan aklıyla arasını açmış, klinik bir vaka haline gelmiştir. Güya ben demişim ki, HDP Meclis'e girmezse ülkede kaos olur, erken seçime gidilir. 29 Mayıs günü Erzincan'da, Erdoğan'dan bunu ispatlamasını istemiştim. İspatlamayanın namert, alçak ve şerefsiz olduğunu hiç çekinmeden haykırmıştım. Fakat Erdoğan bana mısın demiyor. Sanki duvara konuşuyorum. Pişkince, hayasızca asılsız ve ahlaksız iddiasını sürdürüyor. Bak Sayın Erdoğan, MHP Genel Başkanı olarak, bölücü HDP'nin Meclis'e girmediği takdirde kaos olur türünden bir beyanatım varsa ve sen bunu somut şekilde, yer ve zamanını göstererek açıklayamıyorsan, tekrar ifade ediyorum, alçaksın, şerefsizsin. Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın?" dedi. 

ASGARİ üCRETİ 1400 LİRA YAPACAĞIZ
Partilerinin asgari ücreti 1400 lirayı çıkarmas sözlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nu paniklettiğini öne süren Bahçeli şöyle dedi:

"Davutoğlu apar topar işadamlarını toplamış, bizim teklifimize itiraz etmelerini yüzsüzce istemiştir. Yakın bir geçmişte, TüSİAD’ı ihanetle özdeşleştiren bu zihniyet, asgari ücretlilere karşı cephe açmış ve müttefik arayışına girmiştir. Davutoğlu, 1400 lirayı yüksek bulmuş, asgari ücretle çalışan vatandaşlarımızın ekmeğinin büyümesine aşırı tepki göstermiştir. Kriz olur demiştir. Abartılı bulmuştur.

DAVUTOĞLU 7 HAZİRAN'DA YOKmhp-elaziğ-seçim-mitingi-devlet-bahçeli.jpg

Sayın Davutoğlu, asgari ücretin 1400 liraya çıkmasından niçin rahatsızsın? Niye gocunuyor, niye telaş yapıyorsun? Sağa sola koşuşturarak MHP’nin teklifine niçin itiraz bloğu oluşturmaya çabalıyorsun? Asgari ücretlinin gezmeye, karnını doyurmaya, tatil yapmaya, temel ihtiyaçlarını kimseye muhtaç olmadan karşılamaya hakkı yok mu? Hep yandaşlarınız mı yiyecek? Hep bakan çocukları mı sefa sürecek? Böyle bir haksızlık, böyle bir adaletsizlik inançlarımızın ve kültürümüzün neresinde var? Davutoğlu, boşuna kendini yorma.

Boş yere çırpınma. Nasıl olsa 7 Haziran’dan sonra yoksun ve olmayacaksın. Nasıl olsa AKP iktidardan kayıp düşecek. MHP iktidarında asgari ücret tutarının derdi seni almasın. Erdoğan diyor ki, asgari ücret 1400 lira olursa, istihdamda tıkanma olur. Bu Erdoğan ki, henüz asgari ücretin ne kadar olduğunu dahi bilmiyor. Yeri geliyor bin lira, yeri geliyor birkaç gün önce televizyon ekranlarında söylediği gibi 990 lira diyor. Ama bir türlü doğru rakamı telaffuz edemiyor. Bir türlü asgari ücret rakamını tutturamıyor, 949 lirayı bulamıyor. çünkü böyle bir derdi yoktur. çünkü asgari ücretle geçinen 5 milyona yakın kardeşimizle gönül ve vicdan bağını uzun zaman önce koparmıştır.

Erdoğan’ın gözü banka hesaplarındaki milyar dolarlarındadır. Erdoğan’ın aklı ayakkabı kutularından çıkan paralardadır. Gündeminde devletin kasasını boşaltmak vardır.Asgari ücretlinin nasıl geçindiği, ne yiyip ne içtiği ilgi ve merak sahasında bulunmamaktadır.

İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.