1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Emmanuel Macron İsrail polisi ile tartıştı
Emmanuel Macron İsrail polisi ile tartıştı

Emmanuel Macron İsrail polisi ile tartıştı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan ve Fransa toprağı kabul edilen Saint Anne Kilisesi'ni ziyaret etti. Macron, ziyaret sırasında İsrail polisi ile tartıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Macron'un Doğu Kudüs'teki Saint Anne Kilisesi önünde beraberindeki İsrail polisinden içeriye girmemesini istediği duyuluyor.

Macron, İsrailli polise hitaben, "Herkes kuralları biliyor. Önümde yaptığın şey hoşuma gitmedi. Dışarı çık" ifadelerini kullanıyor. 

Görüntülerde ayrıca Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un İsrail polisinden kurallara uymasını isteyerek, "Yüzyıllardır var olan kuralları benim için değiştiremeyecekler. Herkes kurallara saygı göstersin" dediği duyuluyor.

​Öte yandan, İsrail basınında yer alan haberlere göre ise tartışma, İsrail polisinin, Macron ile Fransa toprağı kabul edilen Saint Anne Kilisesi'ne girmek istemesi üzerine yaşandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, 5. Dünya Holokost Forumu'na katılmak üzere İsrail'e gelmiş ve Başbakan Binyamin Netanyahu ile görüşmüştü.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.