1. HABERLER

  2. EGE

  3. Erdoğan şehit için düzenlenen törene katıldı
Erdoğan şehit için düzenlenen törene katıldı

Erdoğan şehit için düzenlenen törene katıldı

Sultanbeyli’deki silahlı saldırıda şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Sultanbeyli’de polis karakoluna bombalı araçla düzenlenen saldırının ardından olay yerinde çalışmalarını yürüten polislere yapılan silahlı saldırıda şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt çeken’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Burada düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile şehit polisin yakınları ve meslektaşları katıldı. Şehit Beyazıt çeken'in tabutunun başına gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin yakınlarına taziyelerini sundu. Erdoğan daha sonra Abdullah Gül'ün yanına geçerek tören için bekledi. 

AHMET FARUK SARIKOç - İLYAS KAçAR - MURAT ERGİN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.