1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan’a uyarı: ''Aman, dokunma sakın!''
Erdoğan’a uyarı: ''Aman, dokunma sakın!''

Erdoğan’a uyarı: ''Aman, dokunma sakın!''

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Türkiye eğitim-öğretim reformuna ihtiyaç duyuyor" açıklamasına, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’den tepki geldi. Şener, “Eğitimi her değiştirdiğinde, Ülkemin gençliğini bitiriyorsun” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erdoğan, Türkiye’nin eğitim-öğretim reformuna ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, “Ülkemizin geçmişten bugüne eğitim öğretim sistemi çocuklarımıza maddi bilgi yükleme üzerine kuruludur. Eğitim kısmı ihmal edilmiştir. Medyanın etkisiyle geleneksel eğitim öğretimin gücü azalırken yenisi konulamamıştır. Zihinler popüler kültür ve sapkın hezeyanlarla doldurulmuştur. Önceliğimiz aileden başlayarak çocuklarımızı hakkıyla yetiştirmek şarttır. Bu topyekun eğitim-öğretim reformu gerektirir” dedi.

Erdoğan’ın eğitim-öğretim reformu açıklamasına tepki gösteren Şener, ”Eğitimi her değiştirdiğinde, Ülkemin gençliğini bitiriyorsun” dedi.

Şener, şu ifadeleri kullandı:

”Erdoğan ‘topyekün bir eğitim reformu yapmamız gerekiyor’ buyurmuş! Aman, dokunma sakın! Eğitimi her değiştirdiğinde, Ülkemin gençliğini bitiriyorsun. Değişme sırası sende. Eğitim reformunu Millet İttifakına bırak!”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.