1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erzurum AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı
Erzurum AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı

Erzurum AK Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı

Erzurum Adalet ve Kalkınma Partisi 6. Olağan İl kongresinin ardından mazbatasını alan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz Başkanlığı’nda ilk toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- 16 Mart 2018 Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Erzurum Adalet ve Kalkınma Partisi 6. Olağan İl kongresinin ardından mazbatasını alan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz Başkanlığı'nda ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yaptığı teşekkür konuşmasında bundan sonraki süreçte 2019 hedeflerine birlikte yürüyeceklerini ve omuz omuza Erzurum'un kalkınması adına, sorunları çözmek için çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Öz, 'Erzurum her kademesiyle 'Güçlü Türkiye Diyor' Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı omuz omuza sürdüreceğiz. AK Parti'nin hedefi, 2023 vizyonunu yakalayabilmek için önümüzdeki 2019 seçimlerini farklı bir şekilde kazanmaktır. Bizim teşkilatımızda daima insan odaklı hizmet anlayışı vardır. Bizler küskünlükleri ve kırgınlıkları bırakarak hizmet edebilme yarışında olan insanlarız. Bu önemli kutlu dava yolunda Erzurum'da bulunan her yöneticiyle güçlü ve dik duran bir Türkiye'nin temeline bir tuğla koyabilmenin mutluluğunu idrak edeceğiz. Yönetimde görev alan değerli yönetim kurulu üyelerime başarılar diliyorum.'

AK Parti Erzurum İl Yönetim Kuruluna seçilen üyeler arasında yapılan yürütme kurulunda görev dağılımı ise şu isimlerden oluştu.

İl Başkanı: Mehmet Emin Öz

Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı: Enver Mutlu, Teşkilat Başkanı: Muhammet Sunar, Seçim İşleri Başkanı: Hakan Karadabağ, Tanıtım ve Medya Başkanı: Metin Barlak, Dış İlişkiler Başkanı: Abdulkadir Bulut, Sosyal Politikalar Başkanı: Onur Temiz, Yerel Yönetimler Başkanı: Akif Hoş, Ekonomi İşleri Başkanı: Necdet Yaylalı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Ali Kemal Şahintürk, Mali ve İdari İşler Başkanı: Hakan Yakut, AR-GE İşleri Başkanı: Ferhat Binici, İnsan Hakları Başkanı: Sedat Ötleş, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı: Zeki Turan, İl Sekreteri: Ömer İncioğlu, Parti İdare Amiri: Abdurrahman Tekin Tongaç getirildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum