1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum polisi FETÖ'ye nefes aldırmıyor
Erzurum polisi FETÖ'ye nefes aldırmıyor

Erzurum polisi FETÖ'ye nefes aldırmıyor

FETÖ'yle mücadelede birbiri ardına operasyonlara imza atan Erzurum Emniyet Müdürlüğü, son olarak ‘il abisi' olduğu öne sürülen M.K.’yı havalimanında sahte kimlikle yakaladı.

A+A-

Erzurum Güncel- FETÖ'yle mücadelede birbiri ardına operasyonlara imza atan Erzurum Emniyet Müdürlüğü, son olarak ‘il abisi' olduğu öne sürülen M.K.’yı havalimanında sahte kimlikle yakaladı. Bir süredir fiziki takipte olan M.K.’nın yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu öğrenildi.

 

Erzurum'da dün 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek FETÖ'nün güncel yapılanmasında yer aldıkları ileri sürülen 10 kişiyi gözaltına alan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah da örgütün sözde ‘il abisi' olduğu iddia edilen M.K.’yı yakaladı. Bir süredir fiziki takipte olan M.K.’nın yurt dışına kaçacağı bilgisine ulaşan KOM ekipleri İstanbul'a gitmek üzere havalimanına gelen M.K.’yı gözaltına aldı. 

 

SAHTE KİMLİK VE PARA ÇIKTI

 

Üzerinden sahte kimlik başta olmak üzere örgüt içi haberleşmede kullanılan programların yer aldığı iki telefon, 2 bin 950 Euro ile 6 bin 100 TL nakit çıkan M.K. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Bu arada polis, FETÖ'ye ait bir öğrenci yurdunu işlettiği öğrenilen M.K.’ya yardım ettikleri belirlenen biri kadın iki kişiyi daha gözaltına aldı. Şüpheliler sorgulamalarının ardından Adliyeye çıkarılacak.

Erzurumajans

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.