1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum Şehir Hastanesinde Bulunan 16 İşyerinin Kiraya çıktı
Erzurum Şehir Hastanesinde Bulunan 16 İşyerinin Kiraya çıktı

Erzurum Şehir Hastanesinde Bulunan 16 İşyerinin Kiraya çıktı

Erzurum Şehir Hastanesinde yer alan 16 işyerinin kiraya verilmesi için yeni bir ihale duyurusu yayımlandı. Bu ilde yer alan hastane bünyesinde işyeri kiralamak isteyecek için yayımlanan ihale duyurusu detayları ve ihale başvuru işlemleri yazımızda.

A+A-

Kamu kurumları tarafından ilan edilen emlak ihale duyurularından sonuncusu, Erzurum Şehir Hastanesi için oldu.  Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yayımlanan kamu ilanında, Erzurum Şehir Hastanesi bünyesinde yer alacak olan 16 farklı işyerinin kiralanması için ihale yapılacağı bildirildi. Kurumun yayımladığı ihale duyurusunun detayları; HASTANE BÜNYESİNDE İŞYERİ KİRALANMASI İÇİN DUYURU

Söz konusu ihale duyurusunda vatandaşların merak ettikleri tüm sorulara yanıt verildi. İşyerlerinin büyüklüğü ve o alanda yapılabilecek faaaliyetlere ilişkin bilgilerin yer aldığı duyuruda, yıllık yaklaşık kira bedelleri de gösterildi.  Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü işlemlerine dair açıklamasında, "İhale Usulü :Müdürlüğümüze bağlı Sağlık Tesislerinde; mülkiyeti idaremize ait kapsamı ve şartları ihale dokümanında yer alan ticari alanların 2886 sayılı Kanunun 35/c maddesi gereği Açık Teklif Usulü ile kiraya verilmesi işi ihale edilecektir." bilgisini verdi. 

İLANA ÇIKARILAN İŞYERLERİ VE YAKLAŞIK KİRA BEDELLERİ

Söz konusu satış ilanında yer alan tabloda 12 aylık yaklaşık kira bedelleri yer aldı. 12 ay için en yüksek kira bedeli 600 bin TL olurken en düşük alan ise yıllık 3 bin TL'ye kiralanabilecek. Söz konusu ihale işlemleri için vatandaşların başvurularını ihale tarihine kadar yapmaları gerekiyor. 

2_236.jpg

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

İhaleye katılmak ve şehir hastanesinden işyeri kiralamak isteyenler belli bir oranda teminat bedeli ödeyecekler. Bu bedellere ilişkin Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü yukarıda yer alan listeyi yayımladı. İhale tarihi 25 Ağustos sabah saat 09.00 olarak açıklanırken başvurular bu tarihe kadar yapılabilecek.


Emlak 365 | Emlak Haberleri

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.