1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'a çok yakıştı
Erzurum'a çok yakıştı

Erzurum'a çok yakıştı

Dönemin Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından değiştirilen ve tartışmaların odağı olan Erzurum’un kurumsal kimlik logosu bir kez daha değiştirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Dönemin Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından değiştirilen ve tartışmaların odağı olan Erzurum’un kurumsal kimlik logosu bir kez daha değiştirildi. Çift başlı kartal, ters lale ve kar kristali figürlerinin yer aldığı yeni logoyu Vali Okay Memiş tanıttı.

 

Uzun yıllar tarihi Çifte Minareli Medrese’nin minarelerinden esinlenilerek yapılan logoyu kullanan ardından ‘turizm odaklı’ olması için dönemin Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın talimatıyla değiştirilen Erzurum kurumsal kimliği bir kez daha yenilendi. 

 

 

Vali Okay Memiş’in “Erzurum’u anlatacak bir logo hazırlayın” talimatından sonra Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinden Orhan Ardahanlı yeni bir çalışma yaptı. Kentin tarihi dokusu ve doğal güzelliklerini öne çıkaran logoyu Vali Okay Memiş tanıttı. Çift başlı kartal, ters lale, kar kristali gibi figürlerin yer aldığı logo için Orhan Ardahanlı’ya teşekkür eden Vali Memiş, “Harika bir iş çıkardı” dedi. Büyük beğeni kazanan logo resmi yazışmalar başta olmak üzere kentin tanıtımında kullanılan tüm materyaller üzerinde yer alacak.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum