1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum’da ‘Açık Kapı’ projesi
Erzurum’da ‘Açık Kapı’ projesi

Erzurum’da ‘Açık Kapı’ projesi

Erzurum Vali Yardımcısı Muharrem Eligül, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından,

A+A-

Erzurum Güncel- Vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesinin hedeflendiği vatandaş odaklı ‘Açık Kapı’ projesi tanıtım programı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde toplantı düzenledi. 
Erzurum Vali Yardımcısı Muharrem Eligül başkanlığında düzenlenen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, ASP Müdür Yardımcısı İsmet Erdal ve açık kapı projesinde görev alan personel katıldı.
Eligül, projeyle ilgili açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Açık Kapı Milletin Kapısı Projesi ile devletin tüm kapıları artık millete açılmış oldu. Buradaki temel amacımız; vatandaşa sunulan hizmetlerin etkin ve süratli bir şekilde sonuçlandırılması onlardan gelen taleplerin hangi noktada, nasıl oluştuğu noktasında istatiksel veriler oluşturma ve vatandaşa sunulan hizmet anlayışında oluşturulacak politikalara altlık yaratma anlamında bu çalışmalardan da istifade etmektir. Burada vatandaşlarımızın müracaatlarını doğrudan ilgili arkadaşlarımız alacak ve ilgili kurumlarımıza yönlendirecektir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.