1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erzurum'da AK Parti- BBP gerilimi
Erzurum'da AK Parti- BBP gerilimi

Erzurum'da AK Parti- BBP gerilimi

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'in, ''Tortum Belediyesi'ne söyleyin, köpekleri toplasın onun vazifesi'' sözleri iki partiyi gerdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumjans'ın sınır tanımayan Genel Yayın Yönetmeni Onur Sağsöz, bugün şok bir gerçeği deha gözler önüne serdi.

İşte Onur Sağsöz'ün köşesinde ki, o iddia...Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yener Gözütok’un sosyal medya paylaşımını görmelisiniz.

Büyükşehir’de Dijital Halk Günü… Artık gına gelmiş ki, vatandaş Efendi Yarbaşı yazmış, Başkan Mehmet Sekmen’de okuyor.

Tortum Bağbaşı… Bağbaşı mahallesi sokak köpekleri toplatılması. Tortum Belediyesi’ne söyleyin, köpekleri toplasın onun vazifesi.”

Aynen böyle diyor Başkan Sekmen ve yüzünde garip bir tebessüm oluşuyor.

Lütfen görüntüyü izleyin, siz yorumlayın.

BBP İl Başkanı Gözütok da bu duruma isyan ediyor.

Bu belediye AK Parti’den seçilmiş olsaydı aynı tavrı mı sergileyecektiniz? Hizmet Allah içindir. Bu kin ve nefretinize bir anlam veremiyoruz. Biz siyaseti hizmet için yapıyoruz. Muhsin Başkan’dan böyle öğrendik, böyle de yapmaya devam edeceğiz…”

Ve ekliyor.

“Sayın Belediye Başkanımız, Bağbaşı Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir mahalle. Büyükşehir’in de köpek toplama barınağı var ve bu görev Büyükşehir’e ait. Öyle olmasa bile o belediye HDP belediyesi değil, Cumhur ittifakına dahil BBP’nin. Size de 31 Mart’ta yüzde 70 oy vermiş bir ilçe.”

İşte siyasetin çirkin yüzü. Yok Cumhur, yok Millet ittifakı derken olan vatandaş Efendi Yarbaşı’ya oldu. Ayın yılın başı Büyükşehir’den bir şey istedi, Başkan Sekmen de güldü, geçiştirdi.

Efendi Yarbaşı’ya yaptığı gibi bu isteğime gülüp geçmez.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.