1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erzurum'da AK partiliye özel kıyak!
Erzurum'da AK partiliye özel kıyak!

Erzurum'da AK partiliye özel kıyak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından boyalanan ve cilalanan Cumhuriyet İş merkezinde AK Partili Meclis üyesinin işyerine tabelayı kaldırmaya belediyenin gücü yetmedi.

A+A-

Erzurum Güncel-  Har türlü ayrımcllığın sürdüğü Erzurum'da Büyükşehir belediyesinin göz yumması üzerine Cumhuriyet İşmerkezine özel izinle asılan tebala, indirilecek açıklamasına rağmen indirilmedi. Cumhuriyet işmerkezi esnafı isyan ediyor. "AK Partili Meclis üyesi olmamız mı lazım, tebela asalım"diyerek tepki gösterdiler. 

İŞ 23 MAYIS'TA GÜNDEME TAŞIDIĞIMIZ HABER

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm uyarılarına rağmen, Erzurum'da siyasi ayrımcılığa bir yenisi daha eklendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl boyalanan ve cilalanan Cumhuriyet iş merkezinde büro ve işyerlerine ait sökülen tabelaların bir daha asılmasına izin vermeyen Büyükşehir Belediyesi AK partili Aziziye Belediyesi Encümen üyesi Serhat Kuzu'ya ait sürücü kursuna tabela asması için özel izin verildi.

Cumhuriyet İş merkezinde ofisi ve işyeri bulunan çok sayıda kişinin tepkisini çeken bu uygulama ayrımcılık olarak dile getirildi. Cumhuriyet iş merkezinde siyasi ayrımcılık yapıldığını dile getiren iş merkezi sakinleri, kendilerine de tabela asılması için izin verilmesini istediler.

Öte yandan, iş merkezindeki işyeri ve bürolar için büyükşehir Belediyesinin tabela ihalesi yapacağı bildirildi.

Kaynak: Böylesi Erzurum'da olur!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum