1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da İnşaata 'Hamit' Yazısı Kavgası
Erzurum'da İnşaata 'Hamit' Yazısı Kavgası

Erzurum'da İnşaata 'Hamit' Yazısı Kavgası

Erzurum'da inşaat işçileri ve işveren arasında 'duvara yazı yazmak' yüzünden çıkan kavgada, 3 kişi yaralandı, ortalık savaş alanına döndü.

A+A-

Erzurum Güncel- Yakutiye İlçesinde dün akşam saatlerinde inşaat işçileri ve işveren arasında 'duvara yazı yazmak' yüzünden çıkan kavgada, 3 kişi yaralandı, ortalık savaş alanına döndü.

"HAMİT" YAZISI KAVGA çIKARDI

Olay, dün akşam saatlerinde Yakutiye İlçesi, Kurtdere Sokak'ta yapımı süren bir inşaatta meydana geldi. çalışan bir işçi inşaatın üst katına Hamit olan isminin sessiz harfleri olan HMT'yi yazmak istedi.

"SİYASİ ALGILANIR"

İşveren ise buna siyasi olarak algılanacağı gerekçesiyle izin vermedi. İşveren ile işçiarasında başlayan tartışma diğer işçilerin de katılmasıyla kavgaya dönüştü.

MAHALLELİ DE GİRDİ

Mahalle sakinlerinin de katılmasıyla taş, kürek ve sopaların kullanıldığı kavgaya polismüdahale ederek tarafları güçlükle ayırdı.

POMPALI TüFEK, TABANCA çIKTI

Yaralanan Hikmet K., Cihat G. ve Fuat G., ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Olayla ilgili bir pompalı tüfek ile bir tabanca ele geçirildi ve kavgaya katılanlar gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.