1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum'da kanlı infaz: 2 ölü
Erzurum'da kanlı infaz: 2 ölü

Erzurum'da kanlı infaz: 2 ölü

Erzurum’da iftar sonrası kan döküldü. TSK’dan ihraç edilen eski uzman çavuş M.T. bacanağı F.Ö. ve baldızı H.Ö’ye kurşun yağdırdı. Genç çift hayatını kaybetti.

A+A-

Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Palandöken İlçesi’ne bağlı Hüseyin Avni Ulaş mahallesindeki Erhayat sokakta bulunan Kutluhan Evler önünde meydana geldi. Bir süre önce Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) ihraç edilen eski Uzman Çavuş M.T. (41), iftar sonrası 31 plakalı otomobiliyle mahalleye geldi. Bu sırada evlerinin önündeki 25 LE 192 plakalı otomobile binen bacanağı F.Ö. (27) ve baldızı H.Ö’ye (29) kurşun yağdıran M.T., hızla olay yerinden kaçtı.

 

 

15 DAKİKA SONRA YAKALANDI

 

F.Ö., olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan H.Ö. ise götürüldüğü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, apartmanların güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek araç plakasını tespit etti. Şüpheli M.T., olaydan 15 dakika sonra E-80 karayolu üzerinde ekipler tarafından suç aleti silahla birlikte göz altına alındı. Sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen M.T.’nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu bu nedenle bacanağı ve baldızını suçladığı öne sürüldü. M.T.’nin ayrıca gün içinde eve gelerek tehditler savurduğu iddia edildi.

 

 

POLİS KOVAN ARADI

 

Öte yandan olay yerini yaya ve araç trafiğine kapatan polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yoğun yağış altında boş kovanları toplarken, araç içinde bulunan F.Ö.’nün cesedi üzerinde ilk incelemeyi yaptı. Ceset daha sonra ambulansa alınarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Olay yerinde 9 adet boş kovan bulunduğu öğrenildi.

 

 

 

ERZURUM'DA UZMAN ÇAVUŞUN ÖLDÜRDÜĞÜ ÇİFTİN 1.5 YILLIK EVLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

 

Erzurum’da uzman çavuşluktan ihraç edilen bir şahsın öldürdüğü bacanağı ve baldızının daha 1.5 yıllık evli oldukları öğrenildi.

 

 

Olay, saat 22.00 sıralarında Palandöken ilçesine bağlı Yıldızkent semtinde meydana geldi. İddiaya göre, uzman çavuşluktan ihraç edilen M.T. (41), F.Ö.'nün (27) evinin önüne geldi. Dışarıda bekleyen M.T., bacanağı F.Ö. ve eşi H.Ö.’nün (29) araçlarına bindiği sırada tabancasıyla yanlarına gitti. M.T., aracın kapısını açarak önce sürücü koltuğundaki bacanağını, ardından araçtan kaçmaya çalışan baldızını silahla vurarak öldürdü.

 

 

Bacanağı ve baldızını öldüren M.T. polis ekiplerinin çalışmaları sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Öldürülen genç çiftin ise aynı kuaförde çalıştıkları sırada tanışıp 1.5 yıl önce dünya evine girdiği öğrenildi.

 

 

Bacanağı ve baldızını kurşun yağmuruna tutan M.T. olaydan kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak göz altına alındı. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.