1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Protokole özel bariyer
Erzurum'da Protokole özel bariyer

Erzurum'da Protokole özel bariyer

Erzurum Valiliği girişinin hemen karşısındaki kavşağa yapılan otomatik geçişli bariyer, eleştiri konusu oldu. Vatandaşların kullanamadığı yalnızca protokol araçları için yapılan bariyeri gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Valiliği önünden başlayan ve Şehir Hastanesine kadar ilerleyen yol, tamirat ve yol genişletme çalışmaları için yaklaşık dört aydır trafiğe kapalıydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kasım ayında Erzurum’a yapacağı ziyarete yetiştirilen yol, programın ertelenmesi ile birlikte trafiğe açıldı.

 

Yolun tamiratı sırasında Erzurum Valiliği girişinin hemen karşısındaki kavşağa otomatik geçişli bariyer kondu. Yalnızca Valilikten çıkan protokol araçlarının kullanabildiği bariyerli kavşak, eleştiri konusu oldu. Yaklaşık 50 metre ileride kavşak olmasına rağmen yalnızca protokol araçlarının geçmesi için yapılan bariyer şaşkınlıkla karşılandı.

 

Güvenlik için yapıldı

 

Erzurum Valisi Okay Memiş, bariyerin güvenlik gerekçesi ile yapıldığını söyledi. Söz konusu kavşağı kullanmadığını ifade eden Vali Memiş, “ Erzurum sık sık üst düzey misafir ağırlayan bir ilimiz. Ankara’dan bakanlarımız ve devlet büyüklerimiz ilimize geldiğinde valiliğimizi ziyaret ediyor. Bu ziyaretler esnasında karmaşa yaşanmaması için Karayollarına yolun yapımı esnasında biz teklif ettik. Yapılan iyileştirme çalışmaları ile birlikte söz konusu bariyer de yapıldı. Ancak ben şahsen kullanmıyorum. Yalnızca valiliğimize gelen misafirler için kullanıyoruz. Devlet büyüklerinin geldiği esnada bu kavşağı kullanmak daha güvenli” ifadelerini kullandı.

 

 

Manolya BULUT/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum