1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da TOKİ’nin Camileri Dökülüyor!
Erzurum'da TOKİ’nin Camileri Dökülüyor!

Erzurum'da TOKİ’nin Camileri Dökülüyor!

Erzurum’da Yıldızkent semtindeki TOKİ konutlarında bulunan caminin dış cephe taşları, yapımının üzerinden iki yıl geçmeden dökülmeye başladı. Aynı bölgede bulunan Şehit PÖH Kubilay Karaman Camii de geçen yıl aynı olayla gündeme gelmişti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Yıldızkent semtinde TOKİ tarafından yapılan caminin dış cephe kaplamaları düşüyor.

Yukari TOKİ Cami, yapımının üzerinden iki yıl geçmeden taşları düşmeye başladı. Dış cephesindeki taşlar bir bir dökülünce cami görevlileri çareyi uyarı yazısı asmakta buldu. ‘Bu alana kesinlikle girmeyin taş düşebilir’ yazısı asılan cami, mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Özellikle çocukların bu alanda oyun oynadıkları ve her an yaralanabilecekleri, mahalleliyi tedirgin ediyor. Semt sakinleri, yetkilileri bir an önce tedbir almaya çağırdılar.

Aynı alanda yine TOKİ tarafından yapılan Şehit PÖH Kubilay Karaman Camii’nin kaderi de aynı olmuştu.  Minaresi, gövdesi ve çeşitli bölümlerindeki mermer ve diğer taş parçalarının düştüğü cami adeta kaderine terk edilmişti.

Manolya BULUT-PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum