1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da vicdansız baba: Çocuğunu adeta çiğnedi
Erzurum'da vicdansız baba: Çocuğunu adeta çiğnedi

Erzurum'da vicdansız baba: Çocuğunu adeta çiğnedi

Erzurum’da geçtiğimiz günlerde çekilen görüntüler kan dondurdu. Vicdansız bir baba 9 yaşındaki öz oğlunu güpegündüz sokağın ortasında dakikalarca tekmeledi, boğazını sıktı, kafa attı. İhbar sonrası emniyet ekipleri harekete geçti.

A+A-

Gazete Güncel- Geçtiğimiz hafta Yakutiye ilçesine bağlı Hilalkent semtinde meydana gelen olayda, bir şahsın küçük yaşlardaki çocuğu feci şekilde darp ettiği anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Boğazladı, tekmeledi, yetmedi  kafa attı…

Bir halı sahada gerçekleşen olayda erkek şahıs, küçük çocuğu dakikalarca darp etti. Dehşet veren görüntülerden sonra 37 yaşındaki H.K’nın darp ettiği talihsiz çocuğun öz oğlu H.İ.K. (9) olduğu belirlendi. Çocuğunu tekmeleyerek yere düşüren gözü dönmüş baba, önce oğlunun boğazına sarıldı. Saniyeler boyunca çocuğun boğazını sıktıktan sonra yeniden yere fırlatan baba daha sonra ise tekrar sırtına tekme attı. Küçük çocuk H.İ.K., halı saha içerisinde ilerleyerek top oynamaya devam ettiği anlarda ise hıncını alamayan baba H.K. yeniden saldırdı. Çocuğuna bu sefer de kafa atan baba, ardından yeniden tokat atıp tekmelemeye devam etti.

Küfür ettiği için dövdüm!

İhbar sonrası Erzurum İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Titiz çalışması sonucu babanın kimliğini belirleyen ekipler şahıs hakkında ‘kasten yaralama’ suçundan işlem yaptı. Kolluk kuvvetlerinde ifade veren baba H.K., oğlu H.İ.K.’nın küçük kardeşine küfür ettiği için darp ettiğini söyledi. Savcılığa sevk edilen baba hakkında soruşturma sürüyor.  

Manolya Bulut/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.