1. HABERLER

  2. EGE

  3. Erzurumlu Kotanoğlu şehit oldu
Erzurumlu Kotanoğlu şehit oldu

Erzurumlu Kotanoğlu şehit oldu

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde tugaydan, Kavuşak Askeri Üssüne erzak götürürken, şarampole yuvarlanan askeri araçta şehit olan Sözleşmeli Erzurumlu Er Muhammet Emin Kotanoğlu’nunÿ(22) acı haberi Bursa’da oturan ailesine ulaştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Şehit ateşi Bursa ve Erzurum'a düştü. Çukurca’daki 2. Hudut Tugayı’ndanÿKavuşak Askeri Üssüne erzak götüren askeri araç, saat 15.30 sıralarında şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan Sözleşmeli Er Muhammet Emin Kotanoğlu, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların müdahalesine rağmenÿKotanoğlu, şehit oldu. Kotanoğlu’nunÿşehadet haberi, Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesine bağlı Esenevler Mahallesinde oturan ailesine gece geç saatlerde sağlık personeli eşliğinde askeri yetkililer tarafından iletildi.

aw822070_01.jpg

Bir kız bir de erkek kardeşi bulunan Muhammet Emin Kotanoğlu’nun acı haberi üzerine aile gözyaşlarına boğuldu. Şehidin oturduğu eve Türk bayrağı asılırken, yakınları ve komşuları taziyeye geldi. Erzurum Horasan ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehit Kotanoğlu’nun naaşının sabah Yüksekova’da düzenlenecek törenin ardından Bursa’ya getirilerek Hamitler Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

sözleşmeli er Muhammed Emin KOTANOĞLU ile ilgili görsel sonucu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum