1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor için harekete geçtiler
Erzurumspor için harekete geçtiler

Erzurumspor için harekete geçtiler

B.B Erzurumspor’a yardım kampanyasına, Acun Ilıcalı ve Nusret Gökçe’de destek verecekler.

A+A-

Erzurum Güncel- B.B Erzurumspor’a yardım kampanyasına, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Nusret Gökçe’de destek verecekler. Başkan Üneş, iki ünlü ismin Erzurum’a gelerek program yapacağını açıklayarak 22 ilçe belediye başkanını, STK’ları ve diğer kuruluşları bu programa katılıp Erzurumspor’a destek olmaya davet etti.

Yeniden Süper Lige çıkmak için takımı takviyelerle güçlendiren B.B Erzurumspor yönetimi, bir yandan da ekonomik anlamda destek için dev bir kampanya başlatıyor. Hedefin 1 milyon SMS olduğu mesaj kampanyasını başlatan Erzurumspor, 21 Ağustos’ta ise Acun Ilıcalı ve Nusret Gökçe’nin desteği ile B.B Erzurumspor’a maddi destek kampanyasını sürdürecek. Erzurumlu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile tuz serpme hareketi ile dünyada ün yapan ve sosyete kasabı olarak ta anılan yine Erzurum’un bir başka değeri Nusret Gökçe, B.B Erzurumspor’un yardım kampanyasını desteklemek için Erzurum’a gelecekler.

 

CANLI YAYIN YAPILARAK YARDIM TOPLANACAK

 

Konu ile ilgili açıklamayı yapan B.B Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, "İlerleyen tarihlerde Acun Ilıcalı BB Erzurumspor'a destek amaçlı program düzenleyecek.. Nusret Gökçe’de Acun ile birlikte Erzurum’a gelerek yardım kampanyasına destek verecekler. Bir canlı yayın ortamı oluşturularak Erzurumspor’a yardım programı yapılacak. Canlı yayın ile ilgili hangi televizyon kanalı olup olmayacağı henüz net değil. Belki Acun beyin kanalı olan TV8.5 olabilir. Bu program gerek yerel televizyonlar gerek Facebook canlı yayınları ve diğer sosyal medya canlı yayınları ile desteklenecek. Ben buradan 22 ilçe belediyemize de seslenmek istiyorum. Bu canlı yayınlara katılarak B.B Erzurumspor’umuza desteklerini ve yardımlarını açıklamalarını bekliyorum. Sivil toplum örgütleri ve diğer kurumlarda Erzurumspor’umuzun yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyorum. Bu takım bizm ve başka bir Erzurumspor yok’’ diye konuştu.    

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.