1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'da öncelik Altıparmak.
Erzurumspor'da öncelik Altıparmak.

Erzurumspor'da öncelik Altıparmak.

Erzurum Başkanı Mevlüt Doğan, Mehmet Altıparmak’la devam etmek istediklerini söyledi. Dadaş’ta Altıparmak olmazsa Rıza Çalımbay’ın gündemde olduğu öğrenildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından BB Erzurumspor'da Başkan Mevlüt Doğan, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın geleceği hakkında konuştu. Doğan, "Hocamızla devam etme konusunda bir meyil olduğunu gördük. İnşallah hocamız da gelecek ve görüşeceğiz. Şartlarda anlaşırsak devam edeceğiz. Sonrasında da birlikte transfer çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

DADAŞ NOBRE'DEN MÜJDE
Başkan Doğan, Erzurum'da taraftarların gönlünü fetheden ve Süper Lig'e çıkılmasında önemli bir katkısı bulunan Mert Nobre konusunda da müjde verdi. Doğan, "38 yaşına rağmen muazzam bir performans ortaya koyuyor. 3 yıldır bizim futbolcumuz. Çok kaliteli ve profesyonel bir futbolcu. 1 yıl daha Nobre'den faydalanmak istiyoruz" diye konuştu. Dadaşlar'ın, Mehmet Altıparmak'ın takımdan ayrılması halinde Rıza Çalımbay'ı gündemine aldığı öğrenildi.

GİZLİ VE SESSİZ TRANSFER
Başkan? Mevlüt Doğan, transfer politikalarında gizlilik esasını örnek alacaklarını belirtirken, "Bir sürü isim ortaya atılıyor. Biz transferi gizli ve sessiz yapmaya çalışacağız. Havalarda uçamayız. Ayaklarımız yere basmalı. Planlı ve programlı bir şekilde işimizi yapacağız" ifadelerini kullandı..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.