1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'dan Abdullah Avcı'ya yanıt: "Beşiktaş kazansaydı böyle konuşmazdı"
Erzurumspor'dan Abdullah Avcı'ya yanıt: "Beşiktaş kazansaydı böyle konuşmazdı"

Erzurumspor'dan Abdullah Avcı'ya yanıt: "Beşiktaş kazansaydı böyle konuşmazdı"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Dal, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile oynadıkları maçla ilgili dikkat çeken sözler söyledi

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Dal, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile oynadıkları maçla ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı’nın, “Şartlar sporcu sağlığı için müsait değildi” açıklamasını değerlendiren Dal, ”Erzurum’un adı çıkmış. Beşiktaş maçı kazansaydı böyle bir açıklama duymazdık” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ahmet Dal’ın açıklamaları şu şekilde:

Kupa,  bizim hedefimiz değil demedik. Önceliğimiz lig, kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz diyoruz. Beşiktaş’ı ağırladık. Rakibimiz iyi mücadele etti. Güzel bir maç oldu. Oyunu bırakmadık ve kazanmayı başardık. Bireysel hata yapmamıaz karşın 3-2 güldük. Camia olarak mutluyuz. Bu maçı unuttuk ve artık Ümraniyespor maçına odaklandık.

Ahmet Dal: “Beşiktaş kazansaydı Abdullah Avcı’dan böyle bir açıklama duymazdık”

Erzurumspor 1968’den beri var. Önceki Erzurumspor’un kapısına kilit vurulmuştu. Süper Lig’de mücadele etti. Biz, 3 yıl şampiyon olarak Süper Lig’e geldik. Erzurum ligde olması gereken bir şehir, camia. Erzurum’un adı çıkmış. Beşiktaş maçı kazansaydı Abdullah Avcı’dan böyle bir açıklama duymazdık. Abdullah Avcı’ya saygı duyuyoruz. Takımlarımız Avrupa kupalarında daha soğuk iklimlerde maç yapıyor. Oralarda şikayet olmuyor. Erzurum’a gelince oluyor.

Ahmet Dal’dan soğuk hava açıklaması: ”Erzurum’un adı çıkmış”

Erzurum’da rakım yüksek. Şehrin merkezinde bir Palandöken Dağı var. İnsanlar kar görünce Erzurum soğuk diyor. Erzurum’un adı çıkmış. Böyle tepkiler verebiliyorlar. Biz futbola renk katıyoruz. Madem bu kadar soğuk… Bu takım nasıl burada maç ve antrenman yapıyor? Maç saatiyle ilgili takdir yayıncı kuruluşun. İki takım da aynı sahada, aynı zeminde oynuyor.

Ahmet Dal: ”İklime alışık diyorlar ama kadromuz sürekli değişiyor”

Erzurumsporlular bu iklime alışık diyenler var. Ama kadromuz da sürekli değişiyor. İbrahim Akdağ dışında birçok oyuncu yeni geldi. Beşiktaş maçıyla ilgili güzellikleri konuşmak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Ajansspor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum