1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'u yasa boğan ölüm...
Erzurumspor'u yasa boğan ölüm...

Erzurumspor'u yasa boğan ölüm...

Erzurumsporlular Grubu'nun lise tayfası mensuplarından Muhammet Can Ak, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, yaşamını yitirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumsporlular Grubu'nun lise tayfası mensuplarından Muhammet Can Ak, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, yaşamını yitirdi. Genç taraftarın ölümü Mavi Beyazlı camiada büyük üzüntüye neden oldu. B.B. Erzurumspor sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınlarken, taraftar grupları da üzüntülerini dile getiren paylaşımlarda bulundu...

 

B.B. Erzurumspor kulübünün sosyal medya hesaplarından Muhammet Can Ak'ın vefatıyla ilgili olarak "Bir süredir hastalıkla mücadele eden Erzurumspor’umuzun genç taraftarı Muhammet Can Ak’ın bugün hayata veda ettiğini üzüntüyle öğrendik. Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenlerine sabırlar diliyoruz. Erzurumspor ailemizin başı sağolsun.." ifadeleriyle başsağlığı mesajı yayınlandı.

 

Erzurumsporlular Grubu'nun sosyal medya hesaplarından da "Grubumuzun sevilen simalarından ve Lise tayfamizdan olan Muhammet Can Ak'ın belirli hastalıktan dolayı vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş olduk. Kardeşimize Allah'tan rahmet ailesi ve sevdiklerine sabır diliyoruz." paylaşımı yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.