1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'un Markası da orada
Erzurum'un Markası da orada

Erzurum'un Markası da orada

İstanbul CNR'da geçen yıl 400 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayarak dünyadaki sektör profesyonellerinin buluşma noktası olan 'Bayim olur musun?' fuarı kapılarını açtı. Fuarın ilk günü bir Erzurum markası olan DAYI Kürek Lahmacun standı büyük ilgi gördü.

A+A-

Erzurum Güncel- A Para’nın Ana Medya Sponsoru olduğu ve Medyafors Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen, Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarının 17’ncisi İstanbul Yeşilköy CNR Fuar Merkezinde açıldı. Franchise ve Markalı Bayilik veren firmaları, mal ve hizmet sağlayan tedarikçileri, girişimci ve yatırımcılarla buluşturan fuara Erzurum markası olan DAYI Kürek Lahmacun da katıldı.

 

 

ULUSLARARASI TANITIM FIRSATI

 

Katılımcı marka, metrekare ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa’nın ve Orta Doğu’nun en büyük franchise fuarının açılış gününde DAYI Kürek Lahmacun standı ziyaretçi akınına uğradı. 10 ilde 25 şubesiyle her geçen gün büyüyen DAYI markasının uluslararası arenada da tanınması için çabaladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Arıcıoğlu, ‘Bayim Olur musun?’ fuarının önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Fuara geçen yıl 72 ülkeden binin üzerinde yatırımcının katıldığını anımsatan Arıcıoğlu, “Her türlü platformda DAYI markasıyla birlikte Erzurum'un da tanıtım elçiliğini üstleniyoruz. Bu da bize büyük keyif veriyor” dedi.

 

 

BİR MİLYAR DOLARLIK HACİM

 

Pazar büyüklüğü 50 milyar dolara ulaşan franchise sektörüne, 4 günde 1 milyar dolarlık hacim kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem de Türkiye’deki markaların yurtdışına açılmasına yardımcı olduklarını vurguladı. Erem, “Markalar ve girişimcilere fırsat sunan franchise sistemine talebin her geçen gün arttığını gözlemliyoruz. Ekonomiyi canlandıran bu sistem, aynı zamanda yerel markaların ulusal pazara, ulusal markaların ise yurtdışı pazarına açılmasına olanak sağlıyor. Bu yıl zincir markalar şubeleşme atağında hız kazanacaklar” dedi.

 

 

Öte yandan bu yıl ülke ve ziyaretçi sayısında geçen yıla göre önemli bir artış beklenen fuar, CNR EXPO 6 ve 7’nci salonlarda 13 Ekim'e kadar açık olacak.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.