1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'un Vekili Altınok tweet attı
Erzurum'un Vekili Altınok tweet attı

Erzurum'un Vekili Altınok tweet attı

Erzurum'un büyük sorunu için sessiz kalamayan Milletvekili Selami Altınok, Havalimanı’yla ilgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun ‘ağır müdahale’de bulunduğunu bildirdi. Altınok, konuyla ilgili Tweet’den paylaşımda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Vali Okay Memiş’in Erzurum Havalimanı’yla ilgili açıklamalarının ülke gündemine gelmesinin ardından AK Partili Erzurum Milletvekilleri Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. AK Partili vekiller olarak ortak hareket ettiklerini ve konuyu yakından takip ettiklerini belirten Selami Altınok, “Erzurum Havalimanı pist yapımı ile ilgili AK Parti Milletvekilleri olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ile görüştük. Bakanımız işin zamanında tamamlanması için yetkilileri gerekli talimatı vermiştir. İlgilerinden dolayı Sn. Bakanımıza çok teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu. 

 

“ARTIK BU KONUYU KONUŞMAYACAĞIZ”

 

Erzurum Ajans’a açıklamalarda da bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, “Müteahhit firmanın taşeronla ilgili sorunu vardı ve bir iptal süreci yaşandı. Ancak şu anda kontrolümüz altında. Ulaştırma Bakanımızın ağır müdahalede bulunduğunu söyleyebilirim. Emin olun bu iş bitecek ve havalimanıyla ilgili bir daha konuşmayacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.