1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

A+A-

 Erzurum Güncel-   EDHO yeni bölüm fragmanında, Altan Çakırbeyliler'i alıyor. Altan'ın "Önce aileni öldüreceğim, sonra seni parçalayacağım demiştim" sözleri dikkat çekiyor. Çakırbeyliler, Altan'ın adamları tarafından işkence görüyor. Diğer yandan ise Haşmet'e hastane odasında silahlı saldırı yapılıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143. yeni bölüm fragmanı.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Selda Alkor, Naz Elmas, Burak Sergen ve Ozan Akbaba gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 143. yeni bölümüyle 15 Ekim Salı akşamı ATV'de olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde, Altan Feyyaz ile iş birliği yaparak Çakırbeyliler'e karşı açtığı savaşı bir adım ileri taşıyor. Hızır, Alpasla ve İlyas'ı alan Altan işkence yaptırıyor. Altan'ın "Ben sana ne demiştim Hızır? Önce aileni öldüreceğim, sonra seni parçalayacağım demiştim" sözleri Hızır'ı çılgına çeviriyor. Haşmet'e ise hastane odasında silahlı saldırı düzenleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 8 Ekim Salı ekrana gelen son bölümünde Ünal Kaplan'a veda edildi. Geçen hafta vefat eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun canlandırdığı Ünal Kaplan'ın özel sahneleri son bölümde ekrana geldi. Çakırbeyli ailesi Kaplan'ın ölümüyle yıkıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali'ye kurdurduğu gizli ekip Bülent Meftun'a saldırıyor. Yaşanan olayı öğrenen Feyyaz, Hızır'dan şüpheleniyor. Diğer yandan ise Feyyaz, Behram'ı masaya yeni üye yapıyor. Hızır ise rest çekerek "Bizimle birlikte olmak istiyorsanız terör örgütlerinin ölüm listesine bizimle birlikte gireceksiniz" diyor.

Çakır ile istihbarat başkanı arasında ise büyük bir kriz yaşanıyor. Silahlı bir ekip Hızır'ın ofisini basıyor. Hızır'ın "Sen bana vatanını sat dedin ben satmadım" sözleri dikkat çekiyor.

Hızır Ali’ye gizli bir ekip kurmasını söyleyerek verdiği önemli görevle, düşmanından bir adım önde olmayı amaçlamaktadır. Meftunlardan gelecek tehlikelere karşı kuşandığı silahların, Sevda’ya zarar verip vermeyeceği de herkes tarafından merak konusu olacaktır. Feyyaz’ın en büyük dayanağı olan Melike, Çakırbeylilerle akraba olmamak adına elinden geleni ardına koymaz ve bu konuda gözünü ne kadar karartabileceğini kanıtlar. Yeğeni Sevda’ya, Çakırbeylilerin gelini olmanın bedelini göstermek için, ucu Façalılara da dokunacak bir plan hazırlar. Bunca bela arasında, üretilen yeni silahın ticaretini yapmaya çalışan Hızır’ın karşısına büyük bir engel çıkar. Ağabeyinin ölüm emrini vererek edindiği düşmanı Behram, arkasındaki güçler sayesinde silahın satışına mani olacaktır.

Etrafını kendi adamlarıyla donatmayı hedeflediği masanın, reisi olmaya göz diken Feyyaz ise bu düşmanlıktan nemalanma fırsatını kaçırmaz. Behram gibi bir düşmanın masadaki yerini kimse kabul etmeyecek olsa da, Hızır, şeytanla karşı karşıya gelebilmek için, onunla aynı yolda yürümesi gerektiğinin farkındadır. Hızır Çakırbeyli, silah ticaretindeki gücüne güç katmak için tasarladığı, çok karlı fakat bir o kadar da tehlikeli buluşuyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu değeri çok büyük olan icadın ilk denemesi, kopacak olan fırtınanın fitilini ateşler. Yeni silahın hedefindeki ilk kişinin ölümüyle başlayan savaşta, cepheler kolay oluşmayacaktır.

Diğer tarafta Çakırbeyliler ve dostlarının, İstanbul’un dört bir yanından yükselttiği sesler de başlatılan yeni savaşın ilanı olacaktır. Hızır Çakırbeyli, sadece işinde değil, aşk hayatındaki buluşuyla da olay yaratır. Uzun bir aradan sonra kalbini açtığı Sevda’nın, babası ve amcasının da masada oturuyor olması, işleri karıştıracaktır. Kız tarafı, ikilinin arasındaki ilişkiyi resmiyete dökmek için hızlı davranmak gerektiğini düşünürken, Çakırbeyli hanesi bu duruma sıcak bakmamaktadır. Hısım mı yoksa hasım mı olacağı henüz belli olmayan masanın yeni üyelerinin, kendi aralarındaki anlaşmazlık da Hızır ve Sevda ikilisinin geleceği üzerinde etkili olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.