1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'den Sergen Yalçın bombası!
Fenerbahçe'den Sergen Yalçın bombası!

Fenerbahçe'den Sergen Yalçın bombası!

Fenerbahçe yönetiminin, Sergen Yalçın'ı arayarak “İmza atma, biraz bekle” dediği iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel-  Henüz imza atmayan Yalçın için, “Fenerbahçe'ye gidecek” iddiaları camiada büyük rahatsızlığa neden olurken Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de, dedikoduların ayyuka çıktığı dönemde Sergen Yalçın'a cip hediye ederek mukavele yolunu açmaya çalıştı.

Beşiktaş'ta çifte kupa sonrası bir türlü imza atmayan Sergen Yalçın'ın ismi gündemden düşmüyor. Hatta bugünlerde genç teknik adamın Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığı söylentisi de ayyuka çıkmış durumda. Tatilde olan ve henüz mukavele imzalamayan Yalçın daha önce, "Beşiktaş'tan ayrılmam söz konusu değil" diyerek kendini önemli ölçüde bağlamıştı. Ancak Fenerbahçe'den gelecek bol sıfırlı bir teklifin genç hocanın kafasını karıştıracağı endişesi de var.

BU HAFTA ÇOK KRİTİK

İmzanın gecikmesiyle camiada bu söylentilerin ardı arkası kesilmezken, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin genç teknik adama bir cip hediye ettiği ve gönlünü almaya çalıştığı öğrenildi. Sezon içinde büyük maddi fedakarlıklarda bulunan Başkan'ın bu jestine rağmen Sergen Yalçın'ın olumlu bir yanıt vermemesi rahatsızlığı artırdı. Bu hafta yapılacak görüşmelerde imza atılmazsa Sergen Yalçın, Kadıköy'ün yolunu tutabilir. (Akşam)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.