1. HABERLER

  2. GENEL

  3. FETÖ iyice kafayı sıyırdı! Hz Muhammed cezaevine gelip...
FETÖ iyice kafayı sıyırdı! Hz Muhammed cezaevine gelip...

FETÖ iyice kafayı sıyırdı! Hz Muhammed cezaevine gelip...

FETÖ lideri Fethullah Gülen, cezaevindeki FETÖ'cülere İslam Peygamberi Hz. Muhammed'in sofra kurduğunu söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- FETÖ lideri Fethullah Gülen internet sayfasında 13 Kasım’da yayımlanan videosunda, cezaevindeki militanlarına talimat verdi. Cezaevindeki FETÖ’cülerin rüyasına Peygamber Hz. Muhammed’in girdiğini söyleyen FETÖ lideri Gülen, Türkiye’de cezaevinde olan FETÖ’cülerin kendisine yolladıklarını iddia ettiği mektuptan söz etti.

“Bugün de beni ağlatan bir şey oldu; bir kardeşimiz orada gördüğü bir rüyayı hemen yazmış, bir arkadaşımıza dikte etmiş; o da getirdi, bana okudu” diyen FETÖ lideri, örgüt üyelerine talimat verdi. “O türlü tazyikler altında, sarsılmasınlar diye geliyor” diyerek cezaevindeki FETÖ’cü militanlarına talimat veren Gülen, “Sen bizim ile beraber olduktan sonra, ömür boyu olsa katlanırız ona!..” ifadelerini kullanarak militanlarına konuşmamaları mesajını verdi.

FETÖ’CÜLERE MESAJ VERİP, TEHDİT ETTİ

Militanlarına talimat vermek için İslam peygamberi Hz. Muhammed’i kullanmaktan dahi çekinmeyen FETÖ lideri Gülen, Hz. Muhammed’in sofra kurduğunu ve cezaevindeki bu FETÖ’cüleri de sofraya davet ettiğini söyledi.  Bu sözlerin ardından FETÖ’cülere, “Teveccüh bu olunca, bence, insan, preslense, paletler altında kalsa bile, yeğdir, değer!..” diyen Gülen, “Yarınsız insanlar, bugün mutlu ve mesut yaşayabilirler ama yarını olan insanlar, bence, yarınları için çalışmalılar” tehditlerini sürdürdü.Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.