1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. FETÖ'nün yeni oyunu
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

FETÖ'nün yeni oyunu

A+A-

Pensilvanya'daki esvaplı şeytanın emriyle yeniden sahaya inen hainler, bir kez daha halkı kandırma işine koyuldular!

17-25 Aralık yargı darbe girişiminden bu yana geçen üç seçimde de umduğunu bulamayan terör örgütü, şimdi de 16 Nisan'da yapılacak olan referanduma odaklandı! Terör örgütü, özellikle kadın FETÖ'cüler eliyle yürüttüğü çalışmada, referandumda hayır çıkması için propaganda yapıyor!

Hedefte kadınlar ve gençler var! 

"Hayırcı" cephenin en etkili silahlarından biri olan FETÖ, önümüzdeki ay yapılacak olan 

referandumdan evet çıkmaması için vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışıyor! Her türlü çirkinliğe sığınarak propaganda yapan terör örgütü, özellikle "Referandumdan 'evet' çıkarsa Türkiye bölünecek" yalanını işliyor. Milliyetçi ve muhafazakâr kesim üzerinde yoğunlaşan militanların hedefinde ise, öncelikle kadınlar ve gençler bulunuyor.

Kırsal kesimde mağduriyet edebiyatı yapıyorlar!

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in internet üzerinden yaptığı şifreli konuşmalarından mesajlar çıkaran örgüt üyeleri, Erzurum'da evet oylarının düşmesi için kapı kapı dolaşarak dini ve milli konular üzerinden istismar yapıyorlar. Gittikleri birçok yerde terslenen ya da aradıklarını bulamayan örgüt üyeleri bu kez de mağduriyet üzerinden insanları etkilemeye çalışıyor. Devletin çeşitli kademelerinde hâlâ bulunan ve kendilerini saklamayı başaran kripto FETÖ'cülerden de destek alan "FETÖ'cü propaganda TİM'i", öncelikle kırsal kesimi ağırlıklı olarak seçti.

"Batı arkamızda, çok güçlüyüz" diyorlar! 

Başta Almanya ve Hollanda olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde, AK Parti mensuplarına yönelik yasaklama kararlarından güç alan FETÖ'cüler, 15 Temmuz'dan beri sürdürdükleri, "Batı Tayyip'in ipini çekti, artık yeni dönem başlayacak" propagandasını işliyorlar! Giriştikleri kanlı darbeye rağmen hiç bir şey olmamış gibi davranan hatta olup bitenleri hükümetin yaptığını savunan teröristler, Batı'nın kendilerinin arkasında olduğunu bu sebeple de güçlü oldukları yalanını yayıyorlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.