1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'da Hasan Şaş'ın istifasının perde arkası
Galatasaray'da Hasan Şaş'ın istifasının perde arkası

Galatasaray'da Hasan Şaş'ın istifasının perde arkası

Sarı Kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarından biri olan Hasan Şaş kendisine ait sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Sarı Kırmızılılar'da son dakika gelişmesi yaşanıyor... Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, görevinden ayrıldığını açıkladı. Kendisine ait sosyal medya hesabından taraftarlara veda mesajı yayınlayan, Hasan Şaş'ın istifasının nedeni ise henüz netlik kazanmadı.  

İşte Hasan Şaş'ın Instagram hesabından yaptığı açıklama:

Bugünden itibaren çok sevdiğim Galatasaray’dan kendi isteğimle ayrılmış durumdayım, bugüne kadar en kötü günlerimde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ederim hoşçakalın... 

FATİH TERİM DETAYI 

Sarı kırmızıların antrenörü Hasan Şaş'ın istifa metninde Teknik Direktör Fatih Terim ile ilgili herhangi bir ifade kullanmaması, Galatasaraylı taraftarların dikkatinden kaçmadı. Sarı kırmızılı taraftarlar, Şaş'ın istifa açıklamasında Fatih Terim'e de teşekkür etmesi gerektiğini belirtti. 

hasan-sas.jpg

hasan-004.jpg

İSTİFANIN PERDE ARKASI 

Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş'ın istifa nedenine ilişkin dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, Hasan Şaş ve Ümit Davalı'nın, Fatih Terim'in korona virüsü yendikten sonraki süreçte futbolcularla gerçekleştirdiği video konferansa davet edilmedikleri ve Şaş'ın bu nedenle istifa ettiği belirtildi. Konferansa davet edilmediği iddia edilen Ümit Davalı'nın ise Hasan Şaş'tan sonra istifa eden bir diğer isim olabileceği aktarıldı. Galatasaray'da son olarak basından sorumlu Hande Sümertaş da istifa etmişti. Bu istifalar, 'sarı kırmızılı kulüpte değişim mi yaşanıyor ' şeklindeki soruları da akıllara getirdi. 

Kaynak Yeniçağ: Galatasaray'da Hasan Şaş'ın istifasının perde arkası: Sırada o isim mi var?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.