1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Gülen'den muta nikahı ve şantaj iddiası
Gülen'den muta nikahı ve şantaj iddiası

Gülen'den muta nikahı ve şantaj iddiası

Fethullah Gülen, "Muta nikahıyla, insanların o bohemlik duygusundan, istifade ediyorlar. Sonra da şantaj yapıyorlar" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel-

 Fethullah Gülen, bugün herkul.org'da yayımlanan sohbetinde gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu.

Fethullah Gülen, "Günümüzde de olduğu gibi kimisi işte muta nikahıyla, o bohemlik duygusuyla insanların, istifade ediyorlar, değerlendiriyorlar. Sonra da şantaj yapıyorlar, çok farklı angajmanlıklar oluşturuyorlar" dedi.

İşte Fethullah Gülen'in o sözleri...

MUTA NİKAHIYLA ŞANTAJ YAPIYORLAR

Korkuyla sindirilen insanlarda, hayvani yanı dışa vurmuş olabilir. çıkar ve menfaatini takip eder, çıkarı kimin yanındaysa, onun yanında yerini alır, hep menfaatlerini korur. Onun bu damarını bilen insanlar da, onun bu damarından istifade ederek kullanabilirler.

Günümüzde de olduğu gibi kimisi işte muta nikahıyla, o bohemlik duygusuyla insanların, istifade ediyorlar, değerlendiriyorlar. Sonra da şantaj yapıyorlar, çok farklı angajmanlıklar oluşturuyorlar.

Onları kendi hesaplarına çalıştırıyorlar. Kimilerini parayla satın alıyorlar, kimilerini korku balyozlarıyla, onlara da dediklerini öyle yaptırıyorlar. Kimilerine rahat vaat etmek suretiyle, suit odalı lüks otellerde yer ayarlamak suretiyle onları gemlendiriyor, kollarını kanatlarını kırıyor, onları insanlıklarından ediyorlar...    

İşte Fethullah Gülen'in o açıklaması...

''internethaber''

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.