1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Gülen'in şoförü Mehmet Demircan tutuklandı.
Gülen'in şoförü Mehmet Demircan tutuklandı.

Gülen'in şoförü Mehmet Demircan tutuklandı.

FETÖ elebaşı Gülen'in Türkiye'de yaşadığı dönemde şoförlüğünü yapan ve daha sonra kapatılan FEM Dershaneleri genel müdürü olan Mehmet Demircan ile eşi, Üsküdar'da saklandıkları hücre evinde gözaltına alındı. .

A+A-

Erzurum Güncel- FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in İstanbul'da şoförlüğünü yaptığı ve aynı zamanda FEM Dersaneleri Genel Müdür olan Mehmet D., Üsküdar'da saklandığı Gaybubet Evi'nde yakalandı

Operasyonu, İstanbul Emniyet Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı ortaklaşa düzenledi. Fetullah Gülen'in İstanbul'da bulunduğu dönemlerde şoförlüğünü yapan Mehmet D.'nin Üsküdar'da bir Gaybubet Evi'nde saklandığı belirlendi. Adrese operasyon yapıldı. Mehmet D. yakalanarak gözaltına alındı.

MAHREM İMAM KONUMUNDA

Mehmet D.'nin, örgütün kapatılan kurumu FEM Dersaneleri'nin Genel Müdürü olduğu ve örgüt içerisinde sözde üst düzey "Mahrem İmam" konumunda bulunduğu ifade edildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet D. tutuklanarak cezaevine yerleştirildi.?

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.