1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 2. darbe beklentisinin belgesi ortaya çıktı!
2. darbe beklentisinin belgesi ortaya çıktı!

2. darbe beklentisinin belgesi ortaya çıktı!

Emekli Albay Hasan Atilla Uğur’un ikinci bir darbe girişimi uyarısının, devletin bilgisi dahilinde olduğu gündeme geldi.

A+A-

Erzurum Güncel- Emekli Albay Hasan Atilla Uğur’un ikinci bir darbe girişimi uyarısının, devletin bilgisi dahilinde olduğu ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından “gizli” ibareli yazıyla 81 il emniyet müdürlüğüne gönderildiği gündeme geldi.

Karar gazetesi yazarı Elif çakır, bugünkü yazısında emekli Albay Hasan Atilla Uğur’un ikinci bir darbe girişimi uyarısını hatırlatıp “Gelelim işin aslına… Emekli Albayımızın ‘kesin bilgi, uyarıyorum, hazırlıklı olun, çok kanlı olacak, ha bugün ha yarın’ dediği ‘kesin bilgi’aslında devletin ilgili kurumunun elinde olan bir istihbarat, bir bilgi!” dedi.

“İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Terör Daire Başkanlığı cuma gecesi yani 22 Eylül 2016 tarihinde 81 il emniyet müdürlüğüne, üzerine ‘gizli’ damgası vurulmuş, özel kodlu ‘uyarı talimat’ bir EBYS gönderiyor. üç sayfalık bir yazı” diyen Elif çakır o yazıyı şöyle aktardı:

“çATIŞMA ORTAMLARI YARATMA YöNüNDE GİRİŞİMLER…”

“Terör Daire Başkanlığı, gönderdiği EBYS’de diyor ki: FETö/PDY mensuplarına yönelik yürütülen operasyonlar her ne kadar örgütün faaliyetlerini akamete uğratıp, hareket kabiliyetlerini bitirme ve gelir kaynaklarını tükenme noktasına getirse de…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.