1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş'tan şampiyona jest
Dadaş'tan şampiyona jest

Dadaş'tan şampiyona jest

Eyüpspor’un ‘Erzurum maçını İstanbul’da oynayalım’ teklifine Erzurumspor olumlu bakınca TFF’da onay verdi. Maç Cumartesi günü Ümraniye Stadı’nda oynanacak.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligde haftalar önce Süper Lige yükselmeyi garantileyen Eyüpspor, son haftadaki Erzurumspor maçını İstanbul’da oynamak için TFF’ye başvurdu. Mavi-beyazlı kulübün teklife sıcak bakmasıyla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Eyüpspor-Erzurumspor karşılaşmasının 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 16:00’da Ümraniye Stadı’nda oynanmasını kararlaştırdı.

Dadaş iyiliği unutmaz

Erzurumspor Kulübü, geçtiğimiz sezon kapılarını kendilerine açan ve maçlarını Eyüp Stadı’nda oynanmasını sağlayan Eflatun-Sarılı kulübe jest yaptı. İstanbul temsilcisinin iyiliğini ve misafirperverliğini unutmayan Mavi-beyazlı kulüp, şampiyon Eyüpspor ile son haftada İstanbul’da karşılaşmayı kabul etti.

Yarın İstanbul’da topbaşı yapacak

Ümraniyespor mağlubiyetiyle Play-Off şansını kaybeden Erzurumspor’da futbolculara üç gün izin verildi. Prestij maçında son haftada Eyüpspor’la karşılaşacak olan Dadaşlar, şampiyon için yarın topbaşı yapacak. İstanbul’da hazırlıklarını sürdürecek olan Mavi-beyazlılarda futbolcular Cumartesi günü Eyüpspor ile karşılaştıktan sonra memleketlerine gidecekler.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.