1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti adayları için yarın büyük gün
AK Parti adayları için yarın büyük gün

AK Parti adayları için yarın büyük gün

AK Parti adayları, Çarşamba günü yani yarın seçim beyannamesiyle birlikte kamuoyuna tanıtılacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Başbakan Ahmet Davutoğlu Pazartesi ve Salı günü programını Başbakanlık Resmi Konut'ta ve AK Parti Genel Merkezi'nde çalışmaya ayırdı. çarşamba günü seçim beyannamesiyle birlikte AK Parti'nin milletvekili adayları da kamuoyuna tanıtılacak.

SEçİM BEYANNAMESİNDE NELER VAR?

Al JAzeera'nin haberine göre seçim beyannamesi bir hayli uzun. Bunun özet hali ve satır başları çarşamba günü yapılacak toplantıda anlatılacak. Tanıtım toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu da bir konuşma yapacak.

BAKANLAR KURULU TOPLANMAYACAK

Bu hafta Bakanlar Kurulu toplanmayacak ancak Davutoğlu bakanların ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleriyle partide seçim stratejisi toplantısında bir araya gelecek. Geniş katılımla yapılmasa planlanan toplantıda Davutoğlu'nun isteğiyle kabine dışı isimler de yer alabilecek.

avutoglu-kastamonuda.20150414115825.jpeg

BAŞBAKAN CUMA GüNü KRİTİK TOPLANTIDA OLACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma günü ise "yeni yargı reformu stratejisi"nin tanıtılacağı toplantıya katılacak. Aynı gün İstanbul milletvekilleri için İstanbul'da bir aday tanıtım toplantısı da düzenlenecek. Davutoğlu aynı gün akşam tüm AK Partili 24.dönem milletvekillerini çankaya Köşkü'nde eşleriyle birlikte ağırlamaya hazırlanıyor.
Mitingler Erzurum'dan başlayacak

İLK MİTİNG 25 NİSAN'DA

Başbakan Davutoğlu 7 Haziran 2015 genel seçimleri için miting programını da netleştirmeye başladı. Bunun için ilk miting 25 Nisan'da Erzurum'da, ardından da Sivas'ta yapılacak. Daha önce ilk mitingin Hakkari'de yapılabileceği duyurulmuştu, Hakkari havaalanının inşasına denk getirilmeye çalışılan bu ziyaretin havaalanının Mayıs ayında açılabilecek olması nedeniyle ertelendiği öğrenildi.

HER GüN 2 MİTİNG YAPACAK

Davutoğlu seçime kadar her gün iki şehirde miting yapmayı planlanıyor. Bu kapsamda Davutoğlu'nun, en son memleketi Konya'dan halka seslenmesi bekleniyor. Miting planlaması yapılırken kongreler yapılırkan gidilmeyen illere öncelik verildi.

İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.