1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Adnan Hoca'dan Kimse Yok Mu açıklaması
Adnan Hoca'dan Kimse Yok Mu açıklaması

Adnan Hoca'dan Kimse Yok Mu açıklaması

Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Kimse Yok Mu Derneği'ne Adnan Oktar'dan destek geldi. Adnan Hoca, derneklerle ilgili hükümetin kararına tepki gösterdi.

A+A-

Erzurum Güncel-

Geçen Eylül ayında Bakanlar Kurulu’nun kararıyla “izin almadan yardım toplayabilen kuruluşlar” listesinden çıkarılan Kimse Yok Mu derneğine Adnan Oktar'dan destek geldi.

Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Kimse Yok Mu Derneği'nin yetkililerinin kendisini ziyarete geldiğini belirten Adnan Hoca, "Hakikaten çok güzel hizmetleri var. Bir de maddi suiistimal yapacak insanlar değiller, hep gariban... En yüksek noktadaki insan bile gariban. Değil mi? Sade yaşıyorlar" sözleriyle kuruma destek verdi.

PAVYONLARDA, GAZİNOLARDA...

Zaman zaman dernekle ilgili zimmete para geçirme iddiaları olduğunu dile getiren Adnan Hoca, bu iddialara itibar etmediğini şöyle anlattı: "Pavyonlarda, gazinolarda para yiyen adamlar olmaları lazım. çok lüks arabalarla gezerler. Ya bence gerek yok, özellikle Kimse Yok Mu Derneği'nin işlerinin kolaylaştırılması lazım. Diğer yönlerde eleştireceğimiz birçok şey var, anlatıyoruz. Ama bayağı hayırda bulunuyor gördüğüm kadarıyla."

İŞTE ADNAN HOCA'NIN O AçIKLAMASI...

"İnternethaber"
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.