1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Altınok'tan başkanlara ziyaret
Altınok'tan başkanlara ziyaret

Altınok'tan başkanlara ziyaret

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Aşkale Belediye Başkanı seçilen Şenol Polat ve Tortum Belediye Başkanı seçilen Muammer Yiğider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Gazete Güncel- Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat ve Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Altınok, “Yeni dönemde de birlik, beraberlik ve istikrarla hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyarete ilişken değerlendirmelerini aktaran Altınok, “Aşkale Belediyesi 31 Mart Yerel Seçimlerinde Aşkale Belediye Başkanı olan Şenol Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Erzurum’da ticaretin cazibe merkezi haline gelmiş ilçemizde, AK belediyecilik şiarıyla hizmetlerimiz devam edecek. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hakettiği konuma taşıyacağız. Sayın başkanımıza ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dilerim.

AK Parti Erzurum İl Teşkilat Başkanımız Erhan Kocaman ile birlikte, Tortum Belediye Başkanımız Muammer Yiğider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 5 yıl boyunca güzel ilçemiz Tortum için gecesini gündüzüne katarak çalışan başkanımızla, yeni dönemde de birlik, beraberlik ve istikrarla hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlere gösterdiği nazik ev sahipliğinden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.