1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Yaptıkları drift pahalıya patladı!
Erzurum'da Yaptıkları drift pahalıya patladı!

Erzurum'da Yaptıkları drift pahalıya patladı!

Erzurum'da otomobilleriyle drift yaptıkları anları sosyal medya hesaplarında yayınlayan gençleri polis affetmedi. Yakalanan gençlere toplam 91 bin 110 lira ceza kesildi.

A+A-

Gazete Güncel/ Görüntülerde gençlerden biri, “Bedel ödeyerek diyorsunuz daha kredi kartı borçlarınızı ödeyemiyorsunuz, nasıl olacak?” bir diğeri ise “Yanan hayallerdi siz lastikleri gördünüz” diyerek drift attı.  

Karayolu üzerinde yapılan kural ihlalinin 5 Mayıs saat 20.10 gerçekleştiği belirlenirken, sürücülerden birinin İ.D., diğerinin A.S. olduğu tespit edildi.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Sürücü İ.D.’nin bir gün sonra Tortum Yolu 1 Siteler Caddesi üzerinde yakalanırken, otomobilde standart dışı süspansiyon sistemi bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine İ.D.’ye KTK 67/1-d (drift atmak) ile 32/1 (standart dışı süspansiyon) maddelerinden toplam 32 bin 923 TL ceza yazılarak sürücü belgesine 2 ay süreyle el konuldu.

Diğer sürücü A.S.’ye de yine KTK 67/1-d (drift atmak) ve 36/3-a (sürücü belgesiz araç kullanmak) maddesinden toplam 45 bin 210 lira ceza kesilirken, araç sahibi Y.D. hakkında da 36/3-a (sürücü belgesi olmayana araç kullandırmak) maddesinden 12 bin 977 TL cezai işlem uygulandı.

Üç gence toplam 91 bin 110 lira ceza kesilirken, otomobilleri otoparka çekildi. Bu arada sürücüler hakkında trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten adli işlem başlatıldığı bildirildi. Erzurum AJANS / HABER MERKEZİ - TIKLA İZLE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.