1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Play-Off hattı ve alt sıra karıştı
Play-Off hattı ve alt sıra karıştı

Play-Off hattı ve alt sıra karıştı

atematiksel şansı olsa da Gençlerbirliği yenilgisi ile Play-Off şansını mucizelere bırakan Erzurumspor, kalan üç maçına prestij için çıkacak. Play-Off hattı ile ligden düşecek olan son takımın şekilleneceği zorlu 270 dakikada bizleri bekliyor.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligde  Ege derbisinde Altay-Manisa FK maçı ile başlayan 31. haftanın kapanış mücadelesi Ümraniye ile Kocaelispor orasında oynandı. 18 golün atıldığı 31. haftada iki maç berabere bitti. Manisa ve Göztepe deplasmandan zaferle döndü. Bodrum, Gençlerbirliği,Çorum, Sakarya ve Ümraniye evinde galip gelen takımlar oldu.

 

Göz-Göz Süper Lig için gün sayıyor

 

Eyüpspor’un ardınan Süper Lige direk çıkacak olan 2. takım olmak için Göztepe’ye 1 puan yeterli olacak. Deplasmanda küme düşen Giresun engelini 3-0’la geçen Göz-Göz’e Süper Ligi garantilemek için 1 puan yetiyor.

 

Körfez harakiri yaptı

 

İlk iki için yarışan Kocaelispor, 31. haftanın kapanış maçında Ümraniye deplasmanında harakiri yaptı. Rakibine 1-0 kayberen Körfez temsilcisi, Çorum, Bodrum ve Sakarya’nın kazandığı haftada adeta harakiri yaptı.

 

Dadaş oynadı Gençler attı

 

Trendyol 1. Ligin 31. haftasında mutlak üç puan parolasıyla Gençlerbirliği karşısına çıkan teknik patron Hakan Kutlu yönetimindeki Erzurumspor, başkentte 90 dakika sezonun en iyi futbolunu oynamasına rağmen, bireysel hatalardan yediği 2 golla sahadan yenik ayrıldı ve Play-Off şansını mucizelere bıraktı.

 

Play-Off ve küme düşme hattı alev alev

 

Trendyol 1. Ligde Eyüpspor şampiyon oldu. Mucize olmazsa Göztepe Süper Lige çıkacak ikinci takım olacak. Play-Off hattında Çorumspor, Sakarya, Bodrum ve Kocaeli arasında ligi üçüncü bitirme yarışı geride kalan 270 dakikaya taşınıyor. Bandırma, Bolu ve Gençlerbirliği arasında ise ilk 7’ye girme yarışı yaşanıyor.  Giresun ve Altay ligden düştü. Ligden düşecek üçüncü takım de kalan 270 dakika sonrası netlik kazanacak. Özellikle Şanlıurfa, Tuzla ve Adanaspor amansız bir ligde kalma yarışı veriyor. Ümraniye, Manisa ile Keçiörengücü ise korku tünelinden henüz tam anlamıyla kurtulmuy değil.

 

  1. Haftanı Toplu Sonuçları:

Gençlerbirliği-Erzurumspor: 2-0

 

Boluspor-Eyüpspor: 0-0

 

Giresuspor-Göztepe: 0-3

 

Çorumspor-Adanaspor: 2-0

 

Sakaryaspor-Keçiörengücü: 2-1

 

Ümraniye-Kocaelispor:1-0

 

Bandırmaspor-Tuzlaspor: 1-1

 

Bodrumspor-Şanlıurfaspor: 2-1

 

Altay-Manisa Futbol Kulübü: 0-2

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.