1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Siyah sezonda beyaz Muçize
Siyah sezonda beyaz Muçize

Siyah sezonda beyaz Muçize

Başkent'teki golsüz eşitliğin rövanşında, ilk yarı da başladığı gibi bitti. 70'te Ertaç ve Tolga'nın hatasını affetmeyen Muçi, takımını finale taşıdı. Kartal; K.Gümrük-Trabzon maçını bekleyecek...

A+A-

Gazete Güncel- Devrede Semih-Musrati ile Muleka-Gedson değişti. A.Gücü ilk isabetli şutunu 50. dakikada buldu. Ghezzal sakatlandı; yerine 63'te Chamberlain girdi. Beşiktaş, tarihinin 17. Türkiye Kupası finaline yükseldi.

ADIM ADIM YÜKSELECEĞİZ

Attığı golle takımına final biletini getiren Ernest Muçi, karşılaşmanın ardından şunları kaydetti: "Kazandığımız için çok mutluyuz. En önemli maçımızdı. Sezonu kurtarma niteliğindeydi. Karakter gösterdik. Önemli bir gol attım. Takıma ve şehire iyi adapte olduğumu söyleyebilirim. Herkes dost canlısı. Herkes çok mutlu, üzerine koyup adım adım en üst seviyeye yükseleceğiz."

TEK BİR MAÇ KALDI

Geçen hafta Ankara'da 0-0 biten maçın ardın- mak isterim" diye konuştu. dan yaptığı, "Kupayı kazanırsak bataklıkta çiçek açmış gibi olacak" açıklamasıyla gündem olan Salih Uçan, final bileti aldıkları karşılaşmadan sonra şöyle konuştu: "Çiçek açması için tek bir adım kaldı. Taraftarımıza çağrı yapmıştım. Muazzam destek gösterdiler. Bu atmosferde onları üzmek olmazdı."

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.